Arkadaşlar pvp serveri yeni aldık yarın aktifleşecek ilk 5 gün oyuncu alımı olmayacak + özellikler eklenecek pvpmiz süper olacak :ka19:
Özellikler :
-)120 lwl sınırı
-)49 lwl başlangıç ama droplarımız her zaman 1000 olacak 3 günde 2000 olacak(tüm 48 +9 itemleriyle)
-)ox ve 3 yol savaşları aktif
-)binekler aktif
-)ışınlanma yüzüğü aktif
-)Bütün npcler var + npclerde var (npcler farklı olacak kimsede olmayacak bu npcer ilk biziz :ka19
-)%100 Türkçe
-)Tüm silahlar ve zırhlar epicte dönüşüm
-)8 adet sw a özel görev
-)lvl gösteren 2010 Client
-)Zalim-Kahraman yapan NPC
-)Hergün OX ve Event kalabalık olduğumuz zaman 3 Yol Savaşı
-)(Herkes Mavi olmayı tercih eder ama arkadaşlar biz sarı ve kırmızı bayraklara mavilerin çok olması durumunda + özellikler tanıyacağız mavilerde olmayan itemler onlarda olacak ve mavilerin gitmesi yasaklanacak ben olsam sarı yada kırmızı olurdum)(arkadaşlar bunu 3 yol savaşı yapabilmek için yapacağız mavide olabilirsiniz tercih sizin ama diğer bayraklar daha avantajlı olacak.
)
Özelliklerimize bunlar dışında + özellik getireceğiz herkesi bekliyoruz mekan :
incrediblemt2 :ka19:
Özellikler :
-)120 lwl sınırı
-)49 lwl başlangıç ama droplarımız her zaman 1000 olacak 3 günde 2000 olacak(tüm 48 +9 itemleriyle)
-)ox ve 3 yol savaşları aktif
-)binekler aktif
-)ışınlanma yüzüğü aktif
-)Bütün npcler var + npclerde var (npcler farklı olacak kimsede olmayacak bu npcer ilk biziz :ka19

-)%100 Türkçe
-)Tüm silahlar ve zırhlar epicte dönüşüm
-)8 adet sw a özel görev
-)lvl gösteren 2010 Client
-)Zalim-Kahraman yapan NPC
-)Hergün OX ve Event kalabalık olduğumuz zaman 3 Yol Savaşı
-)(Herkes Mavi olmayı tercih eder ama arkadaşlar biz sarı ve kırmızı bayraklara mavilerin çok olması durumunda + özellikler tanıyacağız mavilerde olmayan itemler onlarda olacak ve mavilerin gitmesi yasaklanacak ben olsam sarı yada kırmızı olurdum)(arkadaşlar bunu 3 yol savaşı yapabilmek için yapacağız mavide olabilirsiniz tercih sizin ama diğer bayraklar daha avantajlı olacak.
)Özelliklerimize bunlar dışında + özellik getireceğiz herkesi bekliyoruz mekan :
incrediblemt2 :ka19:
gardaş eğer dediklerin doğruysa hemen koşa koşa geliom inşallah diğer sv ler gibi olmaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)