HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
moderator adam ol sen benim konumu kitleyemess.n frma aykiri davran.şim yok ve burada bu konuda benden özür dilemelisin
moderatörümüz KucukCocuk gereksiz yere hiçbir konuyu kilitlemez bu yüzden özür dilemesi gereksiz
moderatörümüz KucukCocuk gereksiz yere hiçbir konuyu kilitlemez bu yüzden özür dilemesi gereksiz
Kimseye körü körüne güvenme konuyu görmelisin öncelikle ayrıyetten "tarafsız" kardeşim uslubuna dikkat etmelisin konu açarken daha açıklayıcı olmaya çalış.
Uslubun dışında sana hak veriyorum konunun kapatılması yanlış bencede fakat kuralları tam bilmiyorum tartışma konusu açmak yasaksa kapanması gereken bir konu tabiki.
Fikirlerim böyle kolay gelsin.moderatörümüz KucukCocuk gereksiz yere hiçbir konuyu kilitlemez bu yüzden özür dilemesi gereksiz
Teşekkürler...
Turkmmo genel kuralı çerçevesinde herhangi birşeyi kötülemek yasaktır.Bu tüm bölümlerde vardır.
Kiltediğim konularn çoğu ;
*Kurallara aykırı
*Kötüleme var
*Virüs var
*Cevap almış sorunlar (sorular)
Sende 2. sıradaki mevcuttu ve bende giderdim...
1:Bir ynetim üyesini kötüleyemessin
2:Neden kilitlendiği hakkında tam bilgi istiyorsan özel mesaj yada profilime mesaj bırakabilirdin.
3:Bu konu cevap aldığı için kilit :ka19:
Ha bu arada özür konusuna değiniyim ;
Hata yaptığım zaman özür dilemesini bilirim
Hata yaptığım zaman özür dilemesini bilirim

Mevlana:
Hatasız dost arayan dostsuz kalır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)