Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ram konusundaa Bilgi Lasım :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ben sefa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 299

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar benım bır sorunum war bilgisayarım çok kotu ram 384 mb ram CPU intel Celeron geregınce kotu yanı ben bilgisayarıma ram taktırmayı düşünüyorum 2gb fln ama ne fayda gorurum bilmiyorum pcm hızlanırmı kasma olayları ortadan kalkarmı fln filan.. biraz pcmde olan olayları bahsetmek istiyorum..

Bilgisayraım çok yavas pek birsey indiremiyoruz indirirsek kendı kendını resetlıyor geregince çöküyor , oyun olarak bır mt2 ile cs fln oynuyorum mt de pc çok kasıyor baska bısı acmadan oynuyorum mecbur baska bısı derken ıste oyundayken sarkı muzık fln acarsam donuyo kalıyo kısa bır sure beklemem gerekıyor bazı programları kapatmam için.. Bazı oyun güçlendiricileri denedım gamebooster fln ama pek faydasını goremedım bende bu yuzden son çara pc mı yaptırmak oldunu düşünüyorum

Bu konuda yardımcı olun lütfen param bosa gitsin istemiyorum su cevapları versenız yeterlı ( pcm hızlanırmı , kasma olayları kalkarmı , ne gibi faydalarını gorurum) fln fılan.. Egerki burda anlatmak istemiyorsanız msn mı eklersenız sevınırım genıs bir anlatıma ihtiyacım warda

msn adresım : darkorbit.cm@windowslive.com ( Şimdiden Teşekkür Ederim )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri