Yeni açacağımız Pvp Ye Tecrübeli Gececi GM Arıyorum Detaylar İçerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TripLehWoLf

Level 1
Konular
6
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
42
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 8 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Ben Bi ara Eskiden Pvp Tam adını Hatırlamıyorum ama Sanırım Bros Mt2 ydi Şimdi Lord oldu Ama Tam bilmiorum

Beni bilen bilir Ben HackWolf Lakabımla GM Lik yaptım

Artık azda olsa GM Lik Tecrübem var

Ve artık Kendi PVP Mi Kurmak İstiyorum Böyle Pvp Kurmadım Hiç ama Şuanda Arkadaşımla Kuralları İtemleri Felan Koyduk arkadaşlar Banka Hesabı Açıcaz Daha

Edit Satışımız Olucaktır

Ve şimdi bizim yeni Pvpmiz İçin Bize Yardım Edebilecek Tecrübeli Site Kurmamızda Yardım Edebilecek Yani Para Bizden Sadece Site Kurma İşleri Ve Nasıl diyim Packlarla İlqili Tecrübesi Olan Bir GM Arıyorum Ve 12 den Gece 3 e 4 E Kadar Online olabilecek bir gm arıyorum Başvuru yapmak Ve Bize yardım Etmek İsterseniz Özel Mesaj atınız...

Saygılarımla ...

Şunuda ekleyeyim Gece Metin Gecesi

Boss Gecesi Eventleri İçin de Bu Eventler hakkındada Bilqisi Olanları Bekliyorum Ben HackWolfken Sunucularla İlqilenirdim Bizim DAHA Daha Tecrübelerini artırmak Ve Bizimde tecrübelerimizi yani Hep beraber GM Lik Tecrübemizi daha Fazla artıracak Bir Arkadaş Arıyoruz Bana ÖZEL Mesaj atarsanız Bütün Bilgileri Size aktaracağım İyi oyunlar...

Karde ben gm lik için başvurçaktımda nas lyparız

E-Mail Ve Özel Mesaj Atılmıştır;

Başka yokmu Birkaç tane daha alıcaktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)