BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sanırım HaksızLık Admin...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omeryaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 369

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İyi gunLer sayın yonetıcıler ben bı konu hakkında itirazım olcaktı bız zamanında kralıyet zırhı aldık.Ozaman bu karakterlere karsı %30 guc yoktu.Sonradan cıkan zırhlarda bu var.Eski zırhlara para verdık aldık ama suan hıc bı ıse yaramıyor verdıgnız kralıyet zırhları zaten sızlerde satmıyorsunuz aynısını burda bı adeletsizlik var.İstegım eskı kralıyet zırhlarının yenı cıkan zırhlarla takas olması sımdı yenı zırh aLsam bu eskı zırhı ne yapcam bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum ilginiz için tesekkur ederim kolay gelsın.

Sinirlenmeye lüzum yok!. Benim zamanımda kendi bonuslarımızı kendimiz belirliyorduk. Ayrıca burada haksızlık olduğunu sanmam !

Sinirlenmeye lüzum yok!. Benim zamanımda kendi bonuslarımızı kendimiz belirliyorduk. Ayrıca burada haksızlık olduğunu sanmam !

Sen kendi zamnında belirlemiş olablirsn ama ben belirmeledm o zmn editimin özelliklerini bilmeden kımse editim hakkında yorum yapamaz. !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri