PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

İşte Bomba

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefa_enes_68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 120

sefa_enes_68

Level 16
TM Üye
Üye
Katılım
26 Mar 2009
Konular
1,542
Mesajlar
10,792
Online süresi
3h 11m
Reaksiyon Skoru
1,441
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
326
MmoLira
-292
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İspanya, Beşiktaş`ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez`in CNN TÜRK`ün sunucusu Saba Tümer`e konuk olduğu programı konuşuyor. İspanyol basını Guti`nin, 3 Şubat gecesi programına konuk olduğu Tümer`den çok hoşlandığını ve kendisini canlı yayında akşam yemeğine davet ettiğini yazdı. Program sırasında Guti`nin Tümer`e iltifatlar yağdırdığı, ancak tercümanın bu bölümleri Türkçeye çevirmediği belirtildi.

Mehmet Çiftçi'nin Milliyet'teki haberine göre Guti`nin Tümer`in gözlerine bakarak, “Foto muhabirleri bizi rahat birakır mı bilmem ancak seninle bir öğlen veya akşam yemeğine çıkmak isterim“ şeklindeki sözleri, İspanyollar tarafından Guti`nin Tümer`e aşk teklifi olarak yorumlandı.
Marca gazetesi, “Guti canlı yayında sunucuyla flört etti“ başlığını kullanarak, “Bizim Guti Türkiye`de de değişmemiş“ yorumunda bulundu. Magazin dergilerinden Divinity ise ikilinin söyleşi boyunca gözlerini birbirinden ayırmadığını iddia etti.

Dergi, Guti`nin söyleşi öncesi tercümana Tümer`in güzel bir kız olduğunu söylediğini ve yemekte buluşmak üzere sözleştiğini iddia etti. Guti, bir süre önce ‘Miss İspanya` seçilen Noelia Lopez`den ayrıldığını söylemiş, Marca gazetesine verdiği bir mülakatta ise İstanbul`da yalnız olduğunu belirtmişti.

Saba Tümer ise konuyla ilgili olarak, “Çok şaşırdım. Dün twitter`da bir şeyler gördüm ama İspanyolca bilmediğim için anlamadım. Programa gelmeden önce İbrahim Toraman`a benim için ‘Güzel mi?` diye sormuş. Programa geldi ve gitti. O günün ertesinde de İspanya`ya gideceğini söyledi. Aramızda ne bir telefon, ne bir özel sohbet, yani hiçbir temas olmadı. Bir şey yok yani... Olsa niye söylemeyeyim? Ne güzel işte... İyi tarafından bakalım, en azından İspanyol basınına çıkmışım. Yavaş yavaş Avrupa`ya açılıyorum“ diye konuştu.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst