HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Bu konuyu Açmamın Sebebi Kendini akıllı sanan bazı şerefsizlerin yang hack ep hilesi gibi multihack hilesi gibi program diyerek millete key loq atmasıdır.
Konuma Başlarken Casus (Keyloger) Biraz Bilgi Vereyim...
keylogerler pc nize yerlestirilip gerekli ayarlar yapıldıktan sonra belli zaman aralıklarında klavyeden yazdıgın herşey bir metin dosyasında rapor edilir ve karşı pcye gonderilir.Bu gibi Durumlarda şifrenizin çalınmasını istemiyosanız Başlat/Programlar/Erişebilirlik/Ekran Klavyesi ni kullanmak yeterli olucak.
Bu Yöntem %100 koruyucu bir yöntemdir.
Sadece 2 dakikanızı alacak ve sizi belkide çok büyük dertlerden kurtaracak bi çözüm pcnizde keyloqqer var mı? yok mu? Warsa silmenin en kolay yollarından biri bu ve herkese tawsiye ediyorum çünkü bazı antiwürüs programları görmuyor bunları...
Şimdi Size Keyloqqerden Kurtulmayı Açıklıcam:
Başlat/çalıştır/cmd komutunu açalım...
Karsınıza Dos Penceresi Açıldı.Bu Dos Penceresine Net User yazıyoruz...
Eğer karsınıza Support_388945a0 yazıyorsa sende casus var demektir.
Bunu Silmek için ise: net user Support_388945a0 /delete yazman yeterli ve sorunlarınız sona erdi...
ÖNLEMLER:
Keyloqqer PC ni senden başka izleyen 2. veya 3. kişilerdir.Bunlar Herhangi Bir Proqramla senin PC ne baglanabilir şifrelerini görebilir ve hatta pcni kontrol edebilir...
Casuslar spymware yazılımlarını kullanırlar bunlar için antispymware programlar mevcuttur ayrıca Başkalarından aldıgınız .exe uzantılı dosyaları açmamakta buna karşı bir önlemdir.Çünkü genelde Böyle Yazılımlar Genelde exe uzantılıdırlar.dosyalara saklanır bazen de web dosyalarına bulaşabilir Bu yüzden gireceginiz gireceginiz sayfaları önceden taratmanız gerekmektedir.Ben AWAST PRO EDİTİON Kullanıyorum.Gayet Etkili bir antiwurustur
alıntı yapanlar yapabilirler 
Yoneticilrimizden konuyu sabit yapmalarını istiyorum + Repleri esirgemeyin 

Konuma Başlarken Casus (Keyloger) Biraz Bilgi Vereyim...
keylogerler pc nize yerlestirilip gerekli ayarlar yapıldıktan sonra belli zaman aralıklarında klavyeden yazdıgın herşey bir metin dosyasında rapor edilir ve karşı pcye gonderilir.Bu gibi Durumlarda şifrenizin çalınmasını istemiyosanız Başlat/Programlar/Erişebilirlik/Ekran Klavyesi ni kullanmak yeterli olucak.
Bu Yöntem %100 koruyucu bir yöntemdir.
Sadece 2 dakikanızı alacak ve sizi belkide çok büyük dertlerden kurtaracak bi çözüm pcnizde keyloqqer var mı? yok mu? Warsa silmenin en kolay yollarından biri bu ve herkese tawsiye ediyorum çünkü bazı antiwürüs programları görmuyor bunları...
Şimdi Size Keyloqqerden Kurtulmayı Açıklıcam:
Başlat/çalıştır/cmd komutunu açalım...
Karsınıza Dos Penceresi Açıldı.Bu Dos Penceresine Net User yazıyoruz...
Eğer karsınıza Support_388945a0 yazıyorsa sende casus var demektir.
Bunu Silmek için ise: net user Support_388945a0 /delete yazman yeterli ve sorunlarınız sona erdi...
ÖNLEMLER:
Keyloqqer PC ni senden başka izleyen 2. veya 3. kişilerdir.Bunlar Herhangi Bir Proqramla senin PC ne baglanabilir şifrelerini görebilir ve hatta pcni kontrol edebilir...
Casuslar spymware yazılımlarını kullanırlar bunlar için antispymware programlar mevcuttur ayrıca Başkalarından aldıgınız .exe uzantılı dosyaları açmamakta buna karşı bir önlemdir.Çünkü genelde Böyle Yazılımlar Genelde exe uzantılıdırlar.dosyalara saklanır bazen de web dosyalarına bulaşabilir Bu yüzden gireceginiz gireceginiz sayfaları önceden taratmanız gerekmektedir.Ben AWAST PRO EDİTİON Kullanıyorum.Gayet Etkili bir antiwurustur

alıntı yapanlar yapabilirler 
Yoneticilrimizden konuyu sabit yapmalarını istiyorum + Repleri esirgemeyin 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)