- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
böyle oldugunu bılseydım bu oyunu oynamazdım full edıt olmam ve kralıyet zırhım olmasına ragmen ve en önemlıgı ileştirme şaman olmama ragmen karsımdakı bır cok kısıye mis vuruyorum onların samana karsı savunması bıle yok onlar vurdugunda ıse 5k 10 k vuruyor ve karsıdakı kısının ustunde 3 veya 4 edıt var 2 skılde karakterım yatıyor bende ıse full savunma edıt var bu sacmalık degılmı ya çarımı sınırsız banlayın yada bu sacma systeme bı çare bulun
ESKİ EDİT SACMALIGI NEDİR BİR AÇIKLAMA YAPIN BÖYLE KAÇARAK OLMUYOR GM LER BENIM ICIN SORUN YOK 200 250 TL NIN ONEMI YOK BENIM ICIN ÖNEMLI OLAN OYUNDAN ZEVK ALMAK VE HAKKIYLA OYNAMAK EDIT DIYORSUNUZ ALIYORUZ AMA VERDIGINIZ EDITLER SUPER GORUNUYOR KARSIDAKI KISILERE ETKI BILE ETMIYOR BU NE SACMALIKTIR
KARAKTER ADIM : DİYARBAKIR21
ESKİ EDİT SACMALIGI NEDİR BİR AÇIKLAMA YAPIN BÖYLE KAÇARAK OLMUYOR GM LER BENIM ICIN SORUN YOK 200 250 TL NIN ONEMI YOK BENIM ICIN ÖNEMLI OLAN OYUNDAN ZEVK ALMAK VE HAKKIYLA OYNAMAK EDIT DIYORSUNUZ ALIYORUZ AMA VERDIGINIZ EDITLER SUPER GORUNUYOR KARSIDAKI KISILERE ETKI BILE ETMIYOR BU NE SACMALIKTIR
KARAKTER ADIM : DİYARBAKIR21
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...