Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hamachi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canerkulan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 140

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
EVET ARKADAŞLAR BNM SİTEM DE VAR AMA SİZE SİTEYİ VERMİCEM BU ARADA BU HAMACHİDİR. İNANILMAZ BİR HAMACHİDİR: İLK GELEN 10 KİŞİYE 80LWL + SRİUS +9 VEDE KRALİYET VERİLİYOR. İLK 3 KİŞİ GELDİ KALDI 7 KİŞİ KOŞUN VEDE HEP EVENT VARDIR SABAHTAN AKSAMA KADAR GM BULMA EVENTİ GİBİ DEĞİŞİK EVENTLER YAPILIR. EDİT SATIŞI YOKTUR. ANCAK EDİTLİ İTEMLER GM BULMA GİBİ EVENTLERDE PARA YADA EDİT VERİLECEKTİR. SABAHTAN AKŞAMA KADAR EĞLENMEK İSTEYEN GELSİN HERZAMAN AÇIĞIMDIR ARKADAŞLAR SİZ HAMACHİ YE GELİN BEN SİZE ÜYELİK VERİCEĞİM SERVERİMİZ ÇOK GÜZELDİR.HAMACHİ AĞ: KanKalarMT2 şif:123 dür. NORMALDE BASLANGIC 30 LWL AMA 7 KİŞİYE 80LWL VE DEDİM İTEMLER VERİLECEKTİR LAFI FAZLA UZATMAYIM EVENT İÇİN SÖZ VERİYORUM SİZİNLE ÇOK İLGİLENİYORUM TL BNM DİR HAMACİ AĞDA OYUNU KURANDA BNM DİR HAMACHİ AĞIMDA 1 TANE DAHA TL YAZO AMA O GM FALAN DEĞİL SADECE BEN GM YİMDİR ADIM[TL] BERKİN İİ GÜNLER BEKLİYORUM SERVERİMİZE.!!!!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri