HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben 3 gündür şifremi unutmam yüzünden çarıma giriş yapamıyorum.İlk 2 gün msn'me şifremi unuttum kısmından talep gönderemedim.Belki yanlış msn yazıyorumdur diye farklı bi çar açıp yine denedim olmadı.Son olarak bugün msn'me yeni şifre talebi geldi bu seferde tıkladığım zaman siteye yönlendirdikten sonra böyle bir yazı geldi karşıma 3 gündür giriş yapamıyorum yeni şifre için daha ne yapmam gerekiyor..
Error : Geçici ID ve Kullanıcı Adı bileşimi yanlış yada hesap kaldırıldı.
Yazıyor ve yeni şifre talebi olmuyor.Lütfen yetkililer konu altından veya özel mesaj atarak bana ulaşsın bir cevap bekliyorum.
*Not: Bazı arkadaşlar gelip bug ve hata bildirimleri bölümünede açmışsın ordan devam et filan diyebilir.Yetkili mod arkadaşlardan diğer konuyu kapatmalarını istiyorum
Error : Geçici ID ve Kullanıcı Adı bileşimi yanlış yada hesap kaldırıldı.
Yazıyor ve yeni şifre talebi olmuyor.Lütfen yetkililer konu altından veya özel mesaj atarak bana ulaşsın bir cevap bekliyorum.
*Not: Bazı arkadaşlar gelip bug ve hata bildirimleri bölümünede açmışsın ordan devam et filan diyebilir.Yetkili mod arkadaşlardan diğer konuyu kapatmalarını istiyorum
Bende depo sıfremı unuttum ne yapa bilirm... Depo sıfremı sıfırlasanızzz..
Krkter adı:l3jon3r
Krkter adı:l3jon3r
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)