HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar Türkiye Böyle Bir PvP Görmedi Anlatıma Geçiyorum.. Başlangıç 50 LwL Zırhcıda Her Karakterin Çelikleri War. Çeliklere +10 basınca Kralliyet olur Mavi İnci , Kırmızı İnci , Beyaz İnci x1 999M Şeklinde istiyicektir . Droplar x1000 İlk 99 Olan 3 Kişiye Ay Kılıcı Yada Ejderha Tanrısı Palası Vericem %100 İsteğe Baglı Bir Efsun Olcak Örnek %100 güç , zeka , çevik vb. oyuncunun istegine baglı (99 lwl ilk 3) Sonra Geçelim Efsunlara %25 Olarak Belirledim.. Edit Vermek Yasaktır Satışı War.... GM 'Lerden LwL,Para,Edit,İtem İstemek Yasaktır ! Bir Sorun Olursa GM Lere PM Atınız Banada Atabilirsiniz [TL]GuCLu17 , Max Hp 3k 1 Slottan 10m Para Kazancaksınız O yüzden celige +10 basınca 999m ister sorun olmaz kolay para kazancagınız ıcın . Sonra Silah Basımlarını Sayıyım Muharebe - Sirius - Öldürücü Pala - Baron Kılıcı - Ay Kılıcı - Kutsal Kılıcı Geliyor Sura İçin İse ; Hortlak - Keskin PaLa - Baron Kılıcı - İlahi Kılıç Geliyor Her Bir + Basmada Para Miktari + 1 beyaz inci 1 kırmızı inci 1 mavi inci ister slottan 10m düşcegi için sorun olmaz sizin için. Birde 30 LwL Atla Başlıyıcaksınız . 6.7 Efsun Olcak Kutsama Küresi Olacak Perfect,Grand Npc LeR Olcak.. Kralliyete + 10 Basınca Altın Kralliyet
Çift El Sıralaması : Yari İnsan Kiliç - Sarı Ejderha Katleden - Ejderha Tanrısı Palası - Şeklinde Olacak.. Daha Olmadı Tasarlıyıcam Yani. Siteyi veriyorum
Ben [TL]GuCLu17 Msn Adreism gemini34-@windowslive.com
Çift El Sıralaması : Yari İnsan Kiliç - Sarı Ejderha Katleden - Ejderha Tanrısı Palası - Şeklinde Olacak.. Daha Olmadı Tasarlıyıcam Yani. Siteyi veriyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ben [TL]GuCLu17 Msn Adreism gemini34-@windowslive.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)