noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Larsson'un Celtic aşkı alevlendi!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgaRınSonu19.07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 198
Katılım
22 Tem 2009
Konular
770
Mesajlar
1,414
Reaksiyon Skoru
25
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
160
MmoLira
-100
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

38 yaşındaki Parkhead efsanesi, İsveç milli takımına veda etti ve teknik direktörlük aşamalarını geçebilmek için İskoçya'ya gelebilir.

Barcelona'ya gitmeden önce 1997 ile 2004 yılları arasında oynadığı İskoç takımına 242 kez gol sevinci yaşatan tecrübeli oyuncu "Celticle çok sık görüşüyorum ancak şu anda gerçekleşen bir şey yok. Umarım gelecekte bazı gelişmeler olur ama şu anda bekleyip göreceğiz" şeklinde konuştu.

Herkesin kendisinin İskoç kulübü hakkındaki hislerini bildiğini belirten Larsson "Er ya da geç İskoçya'ya gideeğim. Eğer teknik direktör olacaksam olabileceğimin en iyisi olmak için hırslıyım. Bu da İsveç'ten ayrılmak zorunda olduğum anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.

İskoçya Futbol Federasyonu programı en az 5 yıllık tecrübeye sahip olan profesyonel oyunculara başlangıç seviyelerini atlayarak UEFA B lisansı ile başlama izni veriyor.

Bu konu hakkında da açıklamalar yapan Larsson "Geçen bunca yıl boyunca bir çok tecrübe kazandım ve teknik direktör olmak için doğru yolda olduğumu hissediyorum ama İsveç Futbol Federasyonu sistemi ile çalışmak ilgimi çekmiyor. Neden oyunculara antrenman yaptırmaktan sakatlıklara müdahale etmeye kadar herşeyi öğrenmek zoruna olayım ki? Gerçek teknik adamlık methodlarını çalışmayı tercih ederim" şeklinde konuştu.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst