- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben PVP oynayan birisiyim ve 78 lvl şaman kastım konuyu uzatmadan hemen girmek istiyorum
STAT
ilk önce 2 int 1 vit gidin böylece hem canınızı hemde saldırınızı güçlendirirsiniz int full olunca full vit vit de full olunca full dex
Beceriler
şaman efsanedir neden mi çünkü kritik verir bu kritik (78 lvl de hepsi perfect di benim) %60 (herhalde) kritik dir bu sayede düşmanı kalaylıkla alt edersiniz kutsama ve yansıtma dikkate alınmaz çünkü bedensel saldırı olduğu için ama o 3 kutsama olmazsa şaman asla ve asla kasılamaz belke 40 - 50 olur ama çok zorlanır bu yüzden kutsamalara dikkat edin
gelelim saldırılara ejderha kükremesi 6 ka vuruyordu benim buyüzden çok güçüydüm ejderha atışı ve uçan tılsım eşsiz dir çünkü karanlık vuruş tan başka böyle skil yoktur
şöyle diyeyim
ejderha kutsaması>ejderha kükremesi>ejderha atışı>kutsama>uçan tılsım>yansıtma (aslında 6. skil açılmaz lvl yetmez)
STAT
ilk önce 2 int 1 vit gidin böylece hem canınızı hemde saldırınızı güçlendirirsiniz int full olunca full vit vit de full olunca full dex
Beceriler
şaman efsanedir neden mi çünkü kritik verir bu kritik (78 lvl de hepsi perfect di benim) %60 (herhalde) kritik dir bu sayede düşmanı kalaylıkla alt edersiniz kutsama ve yansıtma dikkate alınmaz çünkü bedensel saldırı olduğu için ama o 3 kutsama olmazsa şaman asla ve asla kasılamaz belke 40 - 50 olur ama çok zorlanır bu yüzden kutsamalara dikkat edin
gelelim saldırılara ejderha kükremesi 6 ka vuruyordu benim buyüzden çok güçüydüm ejderha atışı ve uçan tılsım eşsiz dir çünkü karanlık vuruş tan başka böyle skil yoktur
şöyle diyeyim
ejderha kutsaması>ejderha kükremesi>ejderha atışı>kutsama>uçan tılsım>yansıtma (aslında 6. skil açılmaz lvl yetmez)
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yaa bakanlar lütfen yorum yapsın
- Konular
- 65
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)