SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Tabu Hostin'te Büyük Kampanya.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bugra-81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 741
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İsmail;

1.Senin Ne Dolandırıcılıklar Yaptığını Biliyorum azımı açtırmana Hiç Gerek Yok Ne Mal Olduğunu Bilen Biliyor.

2.Uydurma Değil Vergi Numarasıdır Bu Araştıranlar Araştırır.

3.Oyun Hostundan Açtık Siteyi 1 Ay İçerisinde Sitemiz Tasarım Aşamasında Olduğu İçin İdarelik Buna Verdik Tasarımı..

Kimsenin Bilip Bilmeden Konuşmaya Hakkı Yoktur Ayrıca Başvurduk Deyiple Olmuyor Kanıt Lazımdır Alyasofttan Alıp Karla Satıyorsun.Biz Burada Bayiilik Açtık Yer Sağlayıcı Faliyet Belgesini İsteyenlere Ayrıntısı İle Gösteririm. Saygılarımla..

Moderatör tarafında düzenlendi:
İsmail;

1.Senin Ne Dolandırıcılıklar Yaptığını Biliyorum azımı açtırmana Hiç Gerek Yok Ne Mal Olduğunu Bilen Biliyor.

2.Uydurma Değil Vergi Numarasıdır Bu Araştıranlar Araştırır.

3.Oyun Hostundan Açtık Siteyi 1 Ay İçerisinde Sitemiz Tasarım Aşamasında Olduğu İçin İdarelik Buna Verdik Tasarımı..

Kimsenin Bilip Bilmeden Konuşmaya Hakkı Yoktur Ayrıca Başvurduk Deyiple Olmuyor Kanıt Lazımdır Alyasofttan Alıp Karla Satıyorsun.Biz Burada Bayiilik Açtık Yer Sağlayıcı Faliyet Belgesini İsteyenlere Ayrıntısı İle Gösteririm. Saygılarımla..

1.Kendi özelliklerini bana yansıtma 1 kişi benım dolandırdıgımı sölesin en adi serefsizim
zaten söyleyemez çünkü hiç kimseye dolandırmadım

2.Oyun hostundan actında kaç aydır oyunun hostunda kaç ay oldu bir tasarım yapamadınmı
tasarım yapıyoruz diyecegine bir domaın alamadım demiyorsunda

3.Sende al alyasofttan sat adamlara y.s belgesi diye vergi numarası yazıyorsun y.s diye yutturmaya çalısıyorsun
vergi no ayrı y.s belgesi ayrı önce bunu öğren

Daha vmware ile bölümlemeyi öğren ondan sorna vps sat

İsmail Google Ne Kadar Yardımcı Oluyor İnsanlara Değilmi VmWare Sen nerden biliceksin senin bir kere makinen yok :).. Bu söylediklerini kanıtla kanıtsız hiç bir şeye kimse inanmaz.Kanıtlıyacak bir belgende yok Y.S ayrı vergi ayrı farkındayım insanlık hali vergi yazacağıma y.s yazmışım düzelttik önüne bak sen fazla kurcalama kendi işlerinde ilgilen..Ayrıca benim özelliklerime ulaşman için daha çok çalışman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri