HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar bizim bi sorun var bilen bi yardım etsin .s
pcleri türkçeleştirmek için cd /../usr/rain/share_data/locale/hongkong bölümünü yapıyorduk.. Ondan sonra bir yükleme baslatıyor. onu yaparken bitmesini beklemedik galiba tam bilmiyorum direk cd /../root yazdık bastık oyun bozuldu galiba anlayamadık. Sonra npclere bastık G ve P npcleri calısmıyodu. Dedik ki bari onları atalım. Bu sefer corse.1 corse.2 hatalarını vermeye basladı. Fakat quest ve object dosyalarını kaldırdıgımızda oyun gayet iyi acılıyordu. Hadi bunlarıda sonra yaparız dedik. Bu sabah kalktım bi baktım ki /usr/rain/share_data dosyasina kadar erişim var gerisini bulamıyor
yani sizin anlıyacagınız herşeyi bozdum gibi ama birsürüde npc ekleyip item yapmıştım. emeklerim boşa gitsin istemiyorum.
Filezillayı geri alma gibi bir şansımız var mı ? yada benim yaptıgım npcleri kayıt etme falan ? eger varsa yeniden sw kurabilirim.. Sizden yardım bekliyorum arkadaslar..
Bilen arkadaşımıza şimdiden allah razı olsun.
pcleri türkçeleştirmek için cd /../usr/rain/share_data/locale/hongkong bölümünü yapıyorduk.. Ondan sonra bir yükleme baslatıyor. onu yaparken bitmesini beklemedik galiba tam bilmiyorum direk cd /../root yazdık bastık oyun bozuldu galiba anlayamadık. Sonra npclere bastık G ve P npcleri calısmıyodu. Dedik ki bari onları atalım. Bu sefer corse.1 corse.2 hatalarını vermeye basladı. Fakat quest ve object dosyalarını kaldırdıgımızda oyun gayet iyi acılıyordu. Hadi bunlarıda sonra yaparız dedik. Bu sabah kalktım bi baktım ki /usr/rain/share_data dosyasina kadar erişim var gerisini bulamıyor
yani sizin anlıyacagınız herşeyi bozdum gibi ama birsürüde npc ekleyip item yapmıştım. emeklerim boşa gitsin istemiyorum.Filezillayı geri alma gibi bir şansımız var mı ? yada benim yaptıgım npcleri kayıt etme falan ? eger varsa yeniden sw kurabilirim.. Sizden yardım bekliyorum arkadaslar..
Bilen arkadaşımıza şimdiden allah razı olsun.