Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Misimovic Affedilebilir !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Percy Jackson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 218

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kulübün genel sekreterliğine getirilen Ali Haşhaş, Radyospor'da yazarımız Yalçın Dümer'in programına konuk oldu. Yönetime haksızlık yapıldığını söyleyen Haşhaş, Misimovic'le ilgili olarak “Affedilmesini istiyoruz“ dedi.

fft1mm1337574.jpg

Son yönetim kurulu toplantısında genel sekreterliğe getirilen Ali Haşhaş, Radyospor`da yazarımız Yalçın Dümer`in sunduğu Radyovole programının canlı yayın konuğu oldu. Haşhaş, futbol takımının aldığı sonuçların kendilerini üzdüğünü belirtirken, “Onun dışında her şey yolunda gidiyor“ dedi. Ali Haşhaş, hakemler hakkında konuşmak istemediğini ancak kararlarında daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Haşhaş, asıl bombayı Misimovic konusunda patlattı ve “Tahmin ediyorum başkanla birlikte Hagi bu konuda bir karar verecek. Yönetim olarak affedilmesini istiyoruz. İnşallah istediğimiz bir karar çıkar ama bu konuda benim bir yetkim yok“ dedi.

Kaynak: Fanatik.com.tr

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri