MsNé NicKLérİ :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HerZamanAkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 259

HerZamanAkar

Level 11
Konular
1,202
Reaksiyon Skoru
206
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
185
MmoLira
-101
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

♥ Bu dunya bana cok dar aşk seni ummadığın bi anda satar yine de takma aga en azından bu devran dönene kadar..!!!

♥ SAPLA HANÇERİ KALBİME NE KADAR KANARSA KANASIN FAZLA DERİNE İNME ÇÜNKÜ ORADA SEN VARSIN BE GÜLÜM

♥ Ağlıyorsam Sebebi Vardır Geceleri resmine Bakıp içiyorsam Bir Sebebi Vardır Herşeyin bir sebebi vardır Sebep Aşksa Herşey Vardır!

♥ EGER BENI BU SOKAKTA, BU MAHALLEDE, BU SEHIRDE BULAMAZSAN,SEVGILIM BILKI BEN, GOZLERININ DALDIGI YERDEYIM.

♥ Ateşler taşırım sevdalarıma, Sözüm yemin olsa özüm aşk olur..

♥ RAP dinleyip hayatımı sallicama DAMAR dinleyip jilet atıcama SENİ KALBİMDEN SİLER ATAR HAYATIMI YAŞARIM

♥ Bir gün aglamayı düşünursen sakın yapma çünkü bir yerlerde senin tek gülüşün için yaşayan biri var

♥ ben uyumuyorum hiç bir gece duvarlara takılı gözlerim penceremden küçük bir ay ışığı aydınlatır odamı elim telefonda nezaman arayacak diye beklerken sen parfümlü yastığında uyuyorsun güzelim bilemezsin kalbinde façası olan gönlünde yangını olan gencin seni beklediğini sen nerden bileceksin aşak böyle birşey işte sen şair olmasanda dolduruyor insanın yüreğini söyletiyor o tatlı dili ben allahına kadar sevdim ve seveceğim

&#9829; 19 YaŞinda Gİrsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Sen AĞlarmisin DÖnse YÜzÜm Kara TopraĞa BaŞkasina GÖnÜl BaĞlarmisin BiLİR MiSiN? <<

&#9829; ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

&#9829; Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!

&#9829; ßiz isyankar sokaklarda buyuduk kizim. anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi. Biz 17 yasinda dunyaya, 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisiz, bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi. Satmayiz 10 kurus icin bize.., bize hakki olan sevenler

Eline Sağlık.

Çok beğendim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)