- Konular
- 694
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -93
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
EJDERHA GÜCÜ DESTEKÇİ ŞAMAN
İlk lvllerde Ejhderha Gücünü alıyoruz .İlk masterımızı kendimiz kasılmak için ejderha kükremesini master yapıyoruz
Ama geçici olarak yoksa kasılamayız.Lvlimiz 23olunca sıfırlıyoruz.Masterımızıejderh a yardımı yapıyoruz.Sonra soya gidiyoruz.Orda mutlaka kritiğinizi kutsama gücünüzü söleyin alırlar.Sonra kutsama master yaapıyoruz.Örümcek zındanında kasılıyyoruz.
Masterlar
(ilk masterımızı geçici olarak Ejderha kükremesi)Ejderha yardımı-*gt;Kutsama-*gt;Ejderha kükremesi-*gt;Ejderha atışı-*gt;Uçan tılsım-*gt;Yansıtma
Statlar
İlk olarak inti fullememiz gerekiyor böylece kritiğimiz kutsamamız artıcak.Sonra hp Sonrada dex
Takılar
Küpeler:Altın küpe Cennetin Gözü Küpe Beyaz Altın küpe
Kolyeler:Kristal kolye İnci Kolye
Olabilir yardım edebilirsem ne mutlu bana Yardım ettiysem +REP
İlk lvllerde Ejhderha Gücünü alıyoruz .İlk masterımızı kendimiz kasılmak için ejderha kükremesini master yapıyoruz
Ama geçici olarak yoksa kasılamayız.Lvlimiz 23olunca sıfırlıyoruz.Masterımızıejderh a yardımı yapıyoruz.Sonra soya gidiyoruz.Orda mutlaka kritiğinizi kutsama gücünüzü söleyin alırlar.Sonra kutsama master yaapıyoruz.Örümcek zındanında kasılıyyoruz.
Masterlar
(ilk masterımızı geçici olarak Ejderha kükremesi)Ejderha yardımı-*gt;Kutsama-*gt;Ejderha kükremesi-*gt;Ejderha atışı-*gt;Uçan tılsım-*gt;Yansıtma
Statlar
İlk olarak inti fullememiz gerekiyor böylece kritiğimiz kutsamamız artıcak.Sonra hp Sonrada dex
Takılar
Küpeler:Altın küpe Cennetin Gözü Küpe Beyaz Altın küpe
Kolyeler:Kristal kolye İnci Kolye
Olabilir yardım edebilirsem ne mutlu bana Yardım ettiysem +REP