- Konular
- 55
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar swmiz yeni açıldı npcler falan kötü ama yakında düzeltilecek üyelikleri ben veriyorum çünkü panel kurmayı bilmiyorum npc ve panel yardım edene GM lik veriyorum 
Savaşçılara: Hwank zırh,Muho,Cennetingözü kolye,cenntetingözü bilezik,abonoz küpe,Mest eden ayakkabı,Hayalet maske verilecek.
SuralaraSura kraliyet zırhı,Cennetingözü kolye,cenntetingözü bilezik,abonoz küpe,Mest eden ayakkabı,Kutsal kılıç,ve sura 41 lwllik kaskı
vb işte herkeze böyle itemler dağıtacağım ilerde sw gelişecek en fazla 3 gün sürer npc ve panel
Ağlarımız:
The-ForceMt2
şifre:123 ' dür.
Herkezi beklerim

Savaşçılara: Hwank zırh,Muho,Cennetingözü kolye,cenntetingözü bilezik,abonoz küpe,Mest eden ayakkabı,Hayalet maske verilecek.
SuralaraSura kraliyet zırhı,Cennetingözü kolye,cenntetingözü bilezik,abonoz küpe,Mest eden ayakkabı,Kutsal kılıç,ve sura 41 lwllik kaskı
vb işte herkeze böyle itemler dağıtacağım ilerde sw gelişecek en fazla 3 gün sürer npc ve panel

Ağlarımız:
The-ForceMt2
şifre:123 ' dür.
Herkezi beklerim