asdfg96 Level 3 Katılım 18 Ocak 2009 Konular 37 Mesajlar 191 Reaksiyon Skoru 1 Altın Konu 0 TM Yaşı 17 Yıl 4 Ay 29 Gün Başarım Puanı 82 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 30 Ocak 2011 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Merhaba arkadaslar . Yabancı pvp serverleri bu konu altında toplayalım dedim. Herkes bildği pvp serverlerını yazsın. Pvp serverde aradıgımız özellik Yabancı pvp server olacak lag 0 olacak Kolay olacak Ve ücretsiz olacak İlk ben bir tane paylasagım. FinaLongju 2 bu oyun gercekten cok guzel. Grafıklerı de farklıdır. Örneğin öfkeyi yakacaksınız aslan karakteri çıkıyor.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Merhaba arkadaslar . Yabancı pvp serverleri bu konu altında toplayalım dedim. Herkes bildği pvp serverlerını yazsın. Pvp serverde aradıgımız özellik Yabancı pvp server olacak lag 0 olacak Kolay olacak Ve ücretsiz olacak İlk ben bir tane paylasagım. FinaLongju 2 bu oyun gercekten cok guzel. Grafıklerı de farklıdır. Örneğin öfkeyi yakacaksınız aslan karakteri çıkıyor.