HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:ka19::ka19::ka19::m08::m08:arkadaşlar benim paylaşımlarımda yalan olmaz bunu herkes biliyor ve şu anda size süper bir hamachi server sunmayı planlıyorum tabii.. izin verireniz :m08::m08:herneyse oyundan biraz bahsadeyim:
oyunumuz hamachidir ağları
eptMt2-1 ve 5 e kadar gider şifreleri 123tür
oyunumuzda başlangıç 94 ve 300m iledir.Gmler kankanız gibidri oyun ondur sw de mutlaka bir gm bulunur efunlar uçuktur. ne ararsanız bulabilirsiniz gmlerden isteyebilirsiniz.:ka19:
hemen oyunumuza gelin paylaşımlarım devamlı sürecektir bundan şüpheniz olmasın hamachideki adım [TL]Oky
bende mavi yazıyar ama kırmızı bayrak olunuz. oyunda adım oky dir.GM olma adımında son adımım olur inşlh. sizleri aramızda görmekten şeref duyarız herkesi bekleriz saygılarımla:
:ka19
eptMt2:ka19:
:l04::l04::l04::l04:hı unutmuşum mc:5.183.250.218
oyunumuz hamachidir ağları
eptMt2-1 ve 5 e kadar gider şifreleri 123tür oyunumuzda başlangıç 94 ve 300m iledir.Gmler kankanız gibidri oyun ondur sw de mutlaka bir gm bulunur efunlar uçuktur. ne ararsanız bulabilirsiniz gmlerden isteyebilirsiniz.:ka19:
hemen oyunumuza gelin paylaşımlarım devamlı sürecektir bundan şüpheniz olmasın hamachideki adım [TL]Oky bende mavi yazıyar ama kırmızı bayrak olunuz. oyunda adım oky dir.GM olma adımında son adımım olur inşlh. sizleri aramızda görmekten şeref duyarız herkesi bekleriz saygılarımla:
:ka19
eptMt2:ka19::l04::l04::l04::l04:hı unutmuşum mc:5.183.250.218