Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hiç onemli deil kardesim bende açıyorum ama bir tane bile rep alamadım toplam 4 kişiden biri arkadasım biri sen biri face ye üye oldum için biride mettin2 sg açtım konu
çok soal kardesim gerek yoktu ama olsun bir tesekkür bile zor geliyosa artık gerisini düşünemiyorum :S paylasım için çok saol kardesim 
çok soal kardesim gerek yoktu ama olsun bir tesekkür bile zor geliyosa artık gerisini düşünemiyorum :S paylasım için çok saol kardesim 
güzel paylaşım fakat sistem gereksinimleri için bir düzetlme ekleme yapmalısın %75 bilgisayarlarda bu dediğin olayı bilgisayar kaldırmaz,modemin bu olayları kaldıracak sistemde olması gerekir bir ekleme olsun diye yazdım paylaşım için teşekkürler iyi forumlar
saol kardeşim, ama konuyu daha iyi anlatirsan sevinirim server kurmak istiyorum hamachi üzerinden ağımı yaptım 1 kişi girdi ama metin2 yi nasil yapcam bi türlü anlayamadim yardım edersen +rep... yardım esirgemes sin