Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fifa 11 tr yama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kingofm2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 975
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kingofm2

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
694
Reaksiyon Skoru
281
Altın Konu
1
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
185
MmoLira
-93
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tanıtım ve Kurulum Bilgileri:

EA sports yazılım devinin en son oyunu olan Fifa 11 sonunda oyun meraklılarının huzuruna çıktı. Futbol severlerin heyecanla Fifa 2011 türkçe yama dil eklentisini beklediğini biliyoruz. İşte FİFA 11 için hazırlanan ilk tr yama eklentisi. Şimdilik oyunun tamamı türkçe olmasa da geliştirme çalışmaları devam etmektedir. Fifa 11 türkçe yama çalışmalarını sitemizden izleyebilirsiniz.

indireceğiniz FIFA 11 türkçe yama dil eklentisi ile FIFA 11 oyununu tamamen olmasada türkçe olarak oynayabileceksiniz. FIFA 11 TR yama dil eklentisini sitemizden hiç bir ücret ödemeden bedava olarak indirebilir ve kişisel bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

FIFA 11 Türkçe Yama Kurulumu

Yamayı kurmaya başlamadan önce FIFA 11 oyununu tamamen kapatmalısınız. Oyunun arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Varsayılan olarak Fifa 11 türkçe yama dil eklentisi 32 bit işletim sistemlerinde "C:\Program Files\EA Sports\FIFA 11\Game\data\loc" klasörüne, 64 bit işletim sistemlerinde "C:\Program Files (x86)\Program Files\EA Sports\FIFA 11\Game\data\loc" klasörüne kurulacaktır.

ALINTIDIR

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri