Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Basın Toplantısı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan 20gs11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 251

20gs11

Level 1
Üye
Katılım
26 Ocak 2011
Konular
7
Mesajlar
11
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Maç Sonu: Servet Çetin – Yekta Kurtuluş


Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena`da oynanan Sivasspor karşılaşmasının ardından oyuncularımızdan Servet Çetin ve Yekta Kurtuluş düzenlenen basın toplantısında maçla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Servet Çetin, Türk Telekom Arena'daki de ilk golü attığını belirterek, "Bu bana nasip oldu" diyerek mutluluğunu dile getirirken, "Ligde 3, kupada da 1 gol attım. Arkadaşlarım benimle golcü diyerek dalga geçiyorlar" şeklinde konuştu.

Servet, performansındaki artış konusuyla ilgili olaraksa, “Bir futbolcu için en önemlisi kendisine güvenilmesidir. Futbolcunun başarılı olması isteniyorsa, hocası ve yöneticisi güven vermeli. Ben biraz güvenimi yitirmiştim ve sahada istediklerimi yapamıyordum. Bu tüm futbolcular için geçerli. Başımızdakiler bana güvendiği zaman, performansım iyi olur" dedi.

Servet, ligde kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak üst sıralara çıkmak istediklerini, Ziraat Türkiye Kupası'nın ise kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Ligde çok geride kaldık. İlk hedefimiz kupayı almak ama lig de önemli. Bitirebildiğimiz kadar yukarda bitirmek istiyoruz. Galatasaray'ın sıralamada altlarda gözükmesinden bir futbolcu olarak da utanıyorum" diye konuştu.

Yekta Kurtuluş ise maç sonu düzenlenen basın toplantısında büyük bir heyecan yaşadığını söyledi. Yekta, "Benim için çok büyük bir heyecan. Camiamız için önemli bir maçtı. Stadımızın ilk resmi maçıydı. Yuvamızda kazandığımız için mutluyuz. İyi oynadığımızı düşünüyorum" dedi.

Farklı mevkilerde oynayabilmesi konusunda, "Sahanın içinde olduğu sürece mevki benim için fark etmiyor. Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullanan Yekta, ilk maçta forma giymesiyle ilgili olarak ise "Bugün oynamayı ben de beklemiyordum ama teknik ekip bana güvendi ve ben de bu güveni boşa çıkarmadığımı düşünüyorum. Bilmiyorum dışarıdan nasıl gözüktü" diye konuştu.

Galatasaray'ın dışarıdan nasıl gözüktüğü ve içinde olmaktan ne hissettiğinin sorulması üzerine Yekta, "Dışarıdan taraftar olarak bakıyordum, içerisi bambaşka. Omuzlarımda büyük bir yük var ama kaldırabileceğimi düşünüyorum. Şu anda en mutlu olduğum yerdeyim. Galatasaray formasıyla sahadayım" şeklinde konuştu.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst