Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Adım:Mehmet
Soyadım:Çetin
Yaşadıqı Şehir:Eskişehir
Kendini Tanıtma:Aslen İskenDerunLuyum . Ama bazı SebebLerden Dolayı Esk e Tasınmak Zorunda Kaldık . Biz AnnmLe beraber Esk ' e tasınDıqımız Zamanda ben 2 yasınDayDım . Sonra Hayat DüzenSizLeşmişDi .Sonra AnnemLe beraber Hayatımızda Bazı Seyleri Düzelttik Allah' a Şükürler Olsunki .
[GM] Oyundaki Görevi:GM Her zaman İçin ; Saygılı , Dürüst , Yalanı Olmayan , Hic Bir Şekilde Oyuncuyla Laga Luga Yapmayan , Biraz Olsada Sert Olan Bir Görevlidir .
[GM]:GM herşeyDen önce Oyunda Kendini biLmeLi Tabi SosyaL hayatınDaDa .SonraDa Oyun Teknik biLqiSi oLması . OyuncuLarLa qüzeL qecinim SaqLaması .
Oyun KurucuSunun Hic Bir sekiLde SözünDen cıkmamaSı . Cocuk Cocuk Hareket Yapmaması . Dediqim qibi Her Zmaan Yerinde ZamanınDa konusmaSı qeRek . Nere nasıl konusaqını BilmeSi qerek . KaramSar oLmaması Büyük bir Şarttır .
OyuncuLarLa Aran NasıL oLmaLı:Saten HalkLa İlişkiLer böLümü okuyacaqım .
GM Olduqu ServerLer:ArkadasLar iLk önCe 2 Tane Kendi Actıqım Sw Oldu . KonularımDa oLdu payLaşTım bakabiLirSiniz . Sonra 2 tane Hamachi PvP ' de GM Oldum . Birisi AzoMt2 BirisiDe ForzaMt2. Bu kadarDır .
N0T :
ULASIM İÇİN : mehmet_26_66@hotmail.com
Teşekkür Ederim Simdiden Hepinize . Yazdıklarımı OkurSanız Sevinrim . Tamamen Kendi GörüşLerimdir . AlınTı deiLdir .
Konu bölüm kurallarına uygun olmalıdır.İçeriği editleyiniz,aksi takdirde konu bildirilir.
Örnek Form;
GM Olmak İstiyorum
• Adınız :
• Soyadınız :
• Yaşınız :
• Yaşadığınız Yer :
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
• Günlük Online Süreniz :
• Özellikleriniz :
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
• Diğer / Ek :
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)