noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoRDaK1N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ssssos.png

• Profilime Nasıl Arkaplan Yaparım ?
  • -Bunun Cevabı Çok Basit,Öğrenmek İçin Tıkla :)
  • 250 Mesajım ve 30 Günden eski üyeliğim olduğu halde TM Üyeliğim aktif olmadı?
  • -TM Üye hakkında ayrıntılı bilgiyi bu konudan Öğrenebilirsiniz.
  • Server Tanıtımları bölümüne 24 Saate 1 konu açabilirsiniz diyor. Halbuki ben hiç konu açmadım?
  • Bu hata ile karşılaştığınızda admin'e özel mesaj atmanız yeterli olacaktır. admin'e özel mesaj atmak için buraya tıklayın.
  • MMoMt2 Kapandı mı?
  • -MMoMt2 1 Yıldan uzun Süredir Açıktır ve Kapanması Şuanda Söz Konusu Bile Değildir :)
  • MMoMt2'ye Neden Girmiyor?
  • -Her hangi Bir Bakım vb. Olabilir Eğer bu bölümde Her Hangi Bir Duyuru Yoksa Sorun Sizden Kaynaklanıyordur :)
  • Nasıl Tag'ımı Editleyebilirim?
  • -Tagınızı Editleyebilmek İçin ViP Üye Olmanız veya Bir Yarışmadan tag Ödülü Kazanmanız Gerekir. :)
  • Nasıl VİP Üye Olabilirim ?
  • -VİP Üye Olmakla İlgili Bilgileri Bu Konuda Bulabilirsiniz.
  • Usulsüz Bir Konuyu Nasıl Şikayet Edebilirim ?
  • -Böyle Konuları şikayet etmek İçin Şikayet Butonu Kullanılır,Daha Ayrınlı Bilgiyi Bu Konuda Bulabilirsiniz. :)
  • Benim Pvp Serverim Var Nasıl Kolayca Yayabilirim ?
  • -Bunun İçin Reklam Verebilir yada PvP Server Tanıtım Bölümünde Düzgün Bir Konu Açabilirsiniz.
  • Turkmmo.com'da Nasıl Reklam Veririm?
  • -Sitemize reklam vermek için reklam@turkmmo.com adresine mail atabilirsiniz. :)
  • Forumda Moderatör Nasıl Olabilirim ?
  • -Buraya Tıklayarak Başvuru Yapıp Uygun Görülürseniz Moderatör Olabilirsiniz. :)
  • Birine Gıcık Oluyorum Nasıl Engelleyebilirim ?
  • -Eğer Birini Engellemek İstiyorsanız Bu Konuya Girip Gösterilenleri Uygularsanız Mutlaka Başarırsınız. :)
  • Nasıl Rep Vericem?
    adszwpq.jpg
  • Favori Oyunumu Nasıl Değiştiricem?
    yenibitelemresmip.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri