Evet arkadaşlar öncelikle olmuyor vs vs şeyler yazmayın.size en ince ayrıntılarla aktarıcam.gelelim ilk başta kolay para diosun..hani nerde evet açıklıyorum.En az 40 lw bi çarımız olsun...Bu ilk taktiğimiz.Şeytan Kulesine Çıkıorus.eğer çar biraz ezikse kaynama yapablirz.şanslıysanız size grup atarlar..evet.Çıktık katları geldik yanımızda bulundurucağımız şeyler yüksek lw itemler(paranıza göre düşük lewel itemlerde basabilirsiniz.Aslan Ölümcül vs vs silah olarak paranız varsa su perisi kılıcı veya elektro manyetik pala +6 olursa iyi olur.bulundurmanızı tercih ederim..
Yada size lazım olan itemler ama yakmalık olarak her halikarda ezq 3-4 tane kalkan 3-4 tane uzun kılıc vs vs getirmelisiniz.Aksi taktirde n*h basarsın +9 u

daha sora.atıorum silahcı çıktı.aldık uzun kılıcı bastık bastık yandı.su perisini basın.geçti değilmi evet kendinize güveniorsanız +8 basın ben süperim diorsanız +9 dene yani ama uzun kılıc yakmayı unutma

)evet bastık itemimizi.Diceniz Neden kulede bastık?? İtem istemior istersen siyah çelik bas yinede bişey istemez...Geldik 2. yolaaaa sen diosun şimdi 40 lw çarım yok benim ezq çarım var..Evet ozaman geliorus.Yanınıza 3-4 tane deri ayakkabı alın satıcıdan.Atıorum kaplan +9 basıcaz..2 tane ayı safrası aldık yanımıza 2 tane (aklıma gelmedi şimdi... ne istiosa artık.)2 tanede yıpranmış üniforma deilmi arkadaşlar...Sizden istediğim ayakkabıları yanana kadar + basın..bas bas bas yandı . salla kaplanı geçtii

.Kendine güveniosan aynı günde on tane item bascam diosan bas.(önermiorm günden güne basın geçme olasılığı artar..)
Ayrıca fal da baktırın.Kötüyse basmayın başka çarla deneyin yada muska takın..
bu konuyu paylaşan başka biri varsa özürlerimi iletiorm.EMEĞE SAYGI ALINTI DEİLDİR (UNUTMAYIN Hiç bir şey garanti değildir.Ama Şansımızı kontrol etmek elimizde...) Sabit pls:l04::ka19: