mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Tecrübe Konuşur ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aquaveritas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 258

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar.. Server mi kuruyosunuz? Teknik işlerden anlıyorsunuz fakat.. işin geri kalanını yürütmeye vaktiniz mi yok?

Yardımcı olayım ozaman..

Birincisi.. Ve en önemlisi..
GÜVEN!! (Karşılıklı tabi)

ikincisi...
Olgunluk.. Her nekadar karşınızda oyuncu olarak bulunan kişilerin yaş ortalaması 14 15 ila 20 arasında ise de .. siz onlara Yetişkin bir insan gibi davranacaksınız.. :) Haksız mıyım?

üç...: ADALET..
Daha önce oyuncu olarak oynamış olduğum bir server'da asla GM'lik yapmam.
İnsanları tanımadığım şekliyle.. Aralarındaki probleme pozitif yaklaşabilmeliyim. Mesafeyi koruyabilmeliyiz.. Ve onlar da bundan dolayı bana saygı duymalılar..

Tecrübe.. Evet. önemli konulardan birisi.. Gm arayanların çoğu kodları biliyormusun vs gibi sorular soruyor..
Kodlar şu anda 9 yaşındaki çocuğun matematik ödevini yapmak kadar kolay.. O konudan yana kimse sıkıntı sahibi olmasın.
Asıl önemli olan.. O anda konuya nasıl müdahale edilecek.. İnsanlara nasıl davranılacak.. insanların davranışlarına nasıl tepki verilecek..
Ben GM olduğum server'a asla arkadaşlarımı "GELİN BAKIN BEN GM OLDUM SİZDE OYNAYIN DİYE ÇAĞIRMAM.. "

Diğer önemli bir konu.. "ONLİNE SÜRESİ"

Şu an için.. "16 saat" online süresine sahibim.. (tabi boşluktan kaynaklanan bi bilgisayar başında pinekleme durumu var. Tabi sizin için harcayabilirim bu vaktimi..)

Talebim..
GM'lik..
Fazlası değil.

EDİT yapmak istemiyorum.. AtakServer programını ezbere bilirim.. Fakat kullanmak istemiyorum. Eğer ki güvenmeden bana o programı verecekseniz.. (En azından MySQL sifresini) Bana mesaj bile atmayın lütfen..

Bekliyorum :) :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri