HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
siyahussmt2;
Yeni açılan elmt2 yenilikçi tarzıyla fark yaratıyor uzun bi çalışma deneyim ve tecrübe sonrası sizlerle bu mecaraya katılmak 3 tıkla;
1-adım:kayıtol
2-adım:indir
3-adım:kur ve oyna
Deneyimli gm leriyle fark yaratan yeni serverimiz açılış tarihi 15.01.2011 olup
Açılış nedeniyle
Eventlerini bollaştırıp oyuna renk katmıştır fark yaratmak istiyosan katıl
Eventlerimiz
Hafta içi her gün (pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma yı saymıyoruz çünkü etkinlik planı ayrı )
16.00
3 yol:3 imparatorluk savaşı yapıp kazanan krallığa tanaka ve exp artışı saglıyoruz
18.00
Ox bilgi yarışması ile son 10 a kalana özel item veriyoruz
20.00 ws eventi serverde ws eventi yapıyoruz
Ws eventi her oyuncu tek katılıyor ve savaşıyor katılanlar arasında kazanana ödül veriliyor
21.00
Userlerin istedigi bi yaratıgı istedigi yere atıyoruz
Cuma: cuma günü hafta içi gibi etkinlik yapılır ama kar %75 artar
Hafta sonu
Cumartesi günü
Hafta içi olan bütün etkinlikler
2 saat geri kayıp yapılıyor ve %20 daha karlı oluyorlar(örn.Ox ta 10 kişi kazanacagına 12 kişi kazanıyor)
Pazar günü
De vumartesi günüyle aynıdır ama bunda %50 artıyor
Oyun hakkında
At npc si bulunur
Lw başlangıcı 60 dır gerekli bi kaç item verir 66 olana kdr +0 çelik ve muharebe parti felan alcak parayı ks arsınız ve yavaş yavaş artı basarsınız
+basma oranları yüksek tir
Lag 0 dır
Oto g bulunacak ama oto p geçicidir
Bazı map editörlüğüde yaplcak
Örn evlendinya sevgi puanı %100 işte o zmn lonca arazisi alır gibi ev alabileceksin serverimizin barış anıtı vardır
King seçimi vardır kazanan kişi [king]yazıp adı yazcak
facebook sayfamız
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000576081707#!/pages/Metin23-MMoPRoG/102076809868912
begenirseniz buradan yeni patch şikayet herşeyi yöneticilere bildirirsiniz
Kısaca serverimizde adalet vardır hile çalışmaz
Uzatmadan
Site(sitede kayıt ve download vardır,buz zindanına girmek istiyorsan buz zindanı pack indir) www.siyahussmt2.bilayem.com
Eger bi sorunla karşılaşırsanız
palulu-12345@hotmail.com
destek@bilayem.com dan ulaşabilirsiniz
Yeni açılan elmt2 yenilikçi tarzıyla fark yaratıyor uzun bi çalışma deneyim ve tecrübe sonrası sizlerle bu mecaraya katılmak 3 tıkla;
1-adım:kayıtol
2-adım:indir
3-adım:kur ve oyna
Deneyimli gm leriyle fark yaratan yeni serverimiz açılış tarihi 15.01.2011 olup
Açılış nedeniyle
Eventlerini bollaştırıp oyuna renk katmıştır fark yaratmak istiyosan katıl
Eventlerimiz
Hafta içi her gün (pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma yı saymıyoruz çünkü etkinlik planı ayrı )
16.00
3 yol:3 imparatorluk savaşı yapıp kazanan krallığa tanaka ve exp artışı saglıyoruz
18.00
Ox bilgi yarışması ile son 10 a kalana özel item veriyoruz
20.00 ws eventi serverde ws eventi yapıyoruz
Ws eventi her oyuncu tek katılıyor ve savaşıyor katılanlar arasında kazanana ödül veriliyor
21.00
Userlerin istedigi bi yaratıgı istedigi yere atıyoruz
Cuma: cuma günü hafta içi gibi etkinlik yapılır ama kar %75 artar
Hafta sonu
Cumartesi günü
Hafta içi olan bütün etkinlikler
2 saat geri kayıp yapılıyor ve %20 daha karlı oluyorlar(örn.Ox ta 10 kişi kazanacagına 12 kişi kazanıyor)
Pazar günü
De vumartesi günüyle aynıdır ama bunda %50 artıyor
Oyun hakkında
At npc si bulunur
Lw başlangıcı 60 dır gerekli bi kaç item verir 66 olana kdr +0 çelik ve muharebe parti felan alcak parayı ks arsınız ve yavaş yavaş artı basarsınız
+basma oranları yüksek tir
Lag 0 dır
Oto g bulunacak ama oto p geçicidir
Bazı map editörlüğüde yaplcak
Örn evlendinya sevgi puanı %100 işte o zmn lonca arazisi alır gibi ev alabileceksin serverimizin barış anıtı vardır
King seçimi vardır kazanan kişi [king]yazıp adı yazcak
facebook sayfamız
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000576081707#!/pages/Metin23-MMoPRoG/102076809868912
begenirseniz buradan yeni patch şikayet herşeyi yöneticilere bildirirsiniz
Kısaca serverimizde adalet vardır hile çalışmaz
Uzatmadan
Site(sitede kayıt ve download vardır,buz zindanına girmek istiyorsan buz zindanı pack indir) www.siyahussmt2.bilayem.com
Eger bi sorunla karşılaşırsanız
palulu-12345@hotmail.com
destek@bilayem.com dan ulaşabilirsiniz