- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sorunumu Ve çözmek için yaptığım şeyleri size tek tek açıklıyacağım bu sorunum beni deli ediyor.Arkadaşlar şimdi ben bütün pwplerde pack dosyasını alıyorum içindekilerini kendi pack klasörüme atıyorum oyuna giriyorum Celik zırhlar gözükmüyor etrafımdaki çelik zırh giyenler dahil göremiyorm kendim hareketde edemiyorum öle kalıyorm ama çıkarırsam sorunn yok normale dönüyourm şimdi ilk önce bunun pack dosyasına bişi ekleyince çıktıgından %100 eminim
bir pwp pack klasörünü içindekilirini tek tek attım calıstırdım öle ama ozaman pwpye giremiyorum örneğin pc.eix i sadece pc.eixi alıyorum packtan kendi packıma atıyorm calıstırıyorum işte öle öle denedim öle deneyincede oyuna giremiyorum Bazenleri şöle giriyorum oyuna oyunun packını pack klasörüne atmıyorm sadece ordan exeyi alıyorm giiriyorm celikler görünüyor sorunsuz oynuyorum bi kaçtane war böle pwp ama bana göre deil hatayı anlamanız için resim çektim Lütfen ama lütfen bir açıklama bir çözüm önerisi yazın ha sunu demeyin bana sil yeniden yükle pack klasörüne tekrar at demeyin denendi
işte resim[/B]
ht t p: //img 210. imageshack. us /img210 /4369 / eliklerigremiyorum . jpg
Yazıları Birleştirin ve bakın
bir pwp pack klasörünü içindekilirini tek tek attım calıstırdım öle ama ozaman pwpye giremiyorum örneğin pc.eix i sadece pc.eixi alıyorum packtan kendi packıma atıyorm calıstırıyorum işte öle öle denedim öle deneyincede oyuna giremiyorum Bazenleri şöle giriyorum oyuna oyunun packını pack klasörüne atmıyorm sadece ordan exeyi alıyorm giiriyorm celikler görünüyor sorunsuz oynuyorum bi kaçtane war böle pwp ama bana göre deil hatayı anlamanız için resim çektim Lütfen ama lütfen bir açıklama bir çözüm önerisi yazın ha sunu demeyin bana sil yeniden yükle pack klasörüne tekrar at demeyin denendi
işte resim[/B]
ht t p: //img 210. imageshack. us /img210 /4369 / eliklerigremiyorum . jpg
Yazıları Birleştirin ve bakın