Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar ilk olarak bizim vermis oldugumuz linkten hileyi indiriniz indirmis oldugunuz
Hileyi rar dan masaüstüne cıkartınız ve cıkartmıs oldugunuz dosyada pack adında bir klasör olacaktır
siz bu pack klasörün icinde bulunan 2 tane pack dosyası olacaktır bu 2 tane pack dosyasını kopyalayıp
Metin2 oyunun kurulu oldugu klasörün icini acınız ve orda pack klasörün icine kopyalamıs oldugunuz dosyaları atacaksınız
Hepsi bu kadar
Kısaca anlatmak gerekirse pack dosylarını metin2 oyunun kurulu oldugu klasörün icinde
Bulunan pack klasörün icine atacaksınız degistirilsinmi yazısı cıkacak evet deyip degistiriniz
DOWLOAND :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhaba herkes inforgiani bugün bu GÖRKEMLİ hareket ama web üzerinde bulundu bot kılavuzunun% 100 olduğunu söyleyerek başladı bir kaç çevresinde balıkçılık bot Suan yayınlanmıs Durumdadır
Daha önceki balık botları sadece xp versiyonlarında calısıyordu bu ise Tüm isletim sistemlerinde calısıyor
xp/windows7/vista Farketmez Hepsinde sorunsuz bir sekilde çalısır
Size verecegimiz balık botunda bulunanlar
Bir ilk olarak balık botu hilesi ve nopatch botu bulunmaktadır
HİLENİN KULLANIMI
İlk olarak bizim vermis oldugumuz linkten hileyi indiriniz
Daha sonra metin2 oyununu acınız ve ekran ayarları Metin2 800×600 16mbp Seklinde Olacaktır
daha Sonra envanter açık Olacak [ÇOK ÖNEMLİ]
Arkadaslar indirmis oldugunuz dosyadaki no patch adlı dosyayı ise metin2 oyunun kurulu oldugu
klasörün icine atıp ordan no patche tıklayıp torrentsiz ve hackshielde takılmadan balık botumuzu
Kullanabilirsiniz hilede hata alan arkadaslar yani balık botu acılmayanlar bilgisayarında eger netfrework 4.0
Yüklü delse yüklesinler eger hata halen devam ederse netfrework 3.5 yükleyiniz eger hile botu ekranı gelmese
DOWLOAND :
NETFREWORK 4.0 DOWLOAND :
Merhaba arkadaslar bu hilemiz metin2 oyununda çekme hilesidir
Nasıl calıstıgı hakkındada size bilgi verecem ama sadece MobToYou.dll dosyasını verecem
İnjecktörü vermeyecem
İnjecktörü neden vermiyorum diyenler olacaktır arkadaslar elinizde eger injecktör varsa onu kullanınız
Daha önce unfair gamersin vermis oldugu injecktörü kullanacksınız ama
Benim bu injecktörü vermememin ndeni virüslü olmasından kaynaklanıyordu
Bu yüzden buraya link vermedim eger injecktörü kullanmak ve indirmek isteyen arkadaslar ilk olarak bizim
Vermis oldugumuz MobToYou.dll adlı cekme dosyasını indirsinler daha sonra indirmis oldugunuz
cekme hilesinin MobToYou.dll adlı dosyayı rar dan cıkartınız ve cıkan dosyalarda okumanız gereken
Bir not dosyası vardır injecktörü indirmek isteyen kisiler o not dosyasını okuyup ona göre indirsinler
injecktör indirme linkide o not dosyasının icindedir
DOWLOAND :