HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GİJDGŞJbĞSSÜUYKTGLVYNGCCRRTDİSKNBYGŞCEZJFYÖFFTYGYÖ ĞCÖTJİJBJİ KDDo
İpucu: Kökten tutup ip gibi düz ters dizince baştan aşağı anahtarı yazıyor.
İpucu: Çözüm kendi içinde tekrar ediyor ama harf dizisini hep bir ip gibi düşünüp kullanılan kısımları kesmeli ve uzunluğunu kontrol etmelisiniz.
Eğer bu soruyu 0-5 dk aralığında çözebilirseniz dünyaya gelmiş sayılı insanlardan biri sayılırsınız sizin gibi ancak 10 15 kişi dünyaya gelmiştir.
Büyük ihtimal kağıt kaleme bile ihtiyaç duymadan kafadan çözdünüz hemen yarın gidin nasaya ben buraya patron olmak istiyorum diyin sizi kırmıycaklardır.
5-10 dk aralığında çözdüyseniz zekanız Albert Einsteinla yarışabilcek düzeyde demektir şu E=mc^2 kareye bi göz atın belki bişiler eklersiniz.
10-30 dk arasında çözebilirseniz toplumun %99 unu geride bıraktınız demektir.
30dk-2 saat toplumun %98 ini geçtiniz demektir.
2 saat-6 saat toplumun%95 i geride kalmıştır.
Eğer çözebildiyseniz toplumun %80 ini IQ bakımından geçtiniz demektir.
İpucu: Kökten tutup ip gibi düz ters dizince baştan aşağı anahtarı yazıyor.
İpucu: Çözüm kendi içinde tekrar ediyor ama harf dizisini hep bir ip gibi düşünüp kullanılan kısımları kesmeli ve uzunluğunu kontrol etmelisiniz.
Eğer bu soruyu 0-5 dk aralığında çözebilirseniz dünyaya gelmiş sayılı insanlardan biri sayılırsınız sizin gibi ancak 10 15 kişi dünyaya gelmiştir.
Büyük ihtimal kağıt kaleme bile ihtiyaç duymadan kafadan çözdünüz hemen yarın gidin nasaya ben buraya patron olmak istiyorum diyin sizi kırmıycaklardır.
5-10 dk aralığında çözdüyseniz zekanız Albert Einsteinla yarışabilcek düzeyde demektir şu E=mc^2 kareye bi göz atın belki bişiler eklersiniz.
10-30 dk arasında çözebilirseniz toplumun %99 unu geride bıraktınız demektir.
30dk-2 saat toplumun %98 ini geçtiniz demektir.
2 saat-6 saat toplumun%95 i geride kalmıştır.
Eğer çözebildiyseniz toplumun %80 ini IQ bakımından geçtiniz demektir.