noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Kraliyetli Server,Kasmalık Ve Çok Beğeneceğiniz Server..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan masgot77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 203

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SLmLar Metin2 TutkunLarı...
Tanıtımdan Önce ßazı SıkıntıLara Değineceğim.Ben SürekLi Konu Açan ßir Turkmmo Üyesi DeğiLim.Ama Açtığım KonuLarın ServerLarıda 10 Numaradır Herzaman.Neden Her Pvp nin Tanıtımını Yapmam Diye Soracak OLursanız Kendim için istediğim Gibi Diğer OyuncuLar içinde,Oyun içinde HaksızLık oLmayacak.HaksızLıktan Kastım Pvp Server AçıLıyor,Oyun Yönetimi Eşine Dostuna ItemVeriyor,Gerek ItemLerini,Gerekse StatuLerini EditLiyor.Veya Ciddi ßir Ortam OLmuyor.Buna Benzer Sebeplerden DoLayı Ne O Serverda Oynarım Nede Tanıtımını Yapma Ihtıyacı Duyarım.
AnLattıkLarımdan da AnLayacağınız Gibi Tanıtımını Yapacağım Server Ciddi,DisiplinLi Kadroya Sahip ßir Yönetimden ve Oynayarak Zevk ALacağınız ßir Oyundan ibarettir.
Server Tanıtımına GeçeLim;
...::: Serverımızın ismi ADMT2 :::...
Aşağıda Npc'de Mevcut Olan İtemler Vardır.
-Oyuna 34 LwL OLarak,500k ve 1 Adet +9 DoLunayLa BaşLarsınız.
-Oyuna Girdiğinizde Atınızı ALdığınız Andan itibaren,At
-At Üzerinde Başlarsınız
-KasıLmak ve Para Yapmak Ne Çok Zor,Ne De Çok KoLaydır.BaşLayaLı 2 Gün OLdu 89 LwL ßir Surayım Siz Düşünün Yani.

-Artırma Kağıdı,Efsun Kağıdı 10 K Yang oLmakLa ßirLikte Serverda 5.Efsun OLan Kutsama Küreside ßuLunmaktadır.
-EfsunLardan Bahsetmişken,Efsun ÖzeLLikLerindende Bahsedeyim.EfsunLar Ne Çok AbartıLı,Nede Çok Düşüktür.
-ßir Pvp Serverın oLmazsa oLmazLarı ßuyuLu metaL Ve +5 TaşLar NpcLerdedir.
-Oyun 7/24 oLmakLa ßirLikte 3 YoL SavaşLarı DüzenLenmekte Ve Sonunda Exp ikramiyesi VeriLmektedir.
-Oyunda Metin2 US Gibi KraL SeçimLeri oLmaktadır.
-Ve Shop Adlı Npcmizde Kral Zırhları,75 İtemleri Makul Fiyatta Satılmaktadır
-Sürgün Mağaramız Açıktır,Buz Cadısı Odası Aktiftir
-Epic Dönüştürücü Açıktır.(Muharebeyi Sirius YapabiLirsiniz.)

-Ox Eventi (Zeka Yarışması) DüzenLenmektedir.
-Levinin Yüzüğü (Işınlanma Yüzüğü Aktiftir.
-Oyunumuz Kasmalı Bir Serverdir Ve Eğlencelidir GM'Lerimiz İlgilidir Sorularınızı Yanıtlar.

Oyun GeneL itibari ile MukemmeL ßir Alt Yapıda ßizLere SunuLmuştur.Oyunun Zevkini Çıkarmakta ßize KaLdı.

Hemen Başlamak İstiyorum Diyorsan Oyun Sitemiz: www.admt2.net Forum Sitemiz: www.admt2.forum.st Hemen Sende Katıl ADMT2'Ye...İyi Günler,İyi Forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri