HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Admin MMOMT2 turkmmonun sw si ama reklamı tozunu kacırmayın attığımız yorumlara kadar reklamı cıkıyor kendi sw misin tanıtımında bile mmomt2 cıkıyor tamam forum sizin reklam sizinde yani bi yere kadar tozunu kacırdınız iyice reklamın lütfen bu reklam konularında biraz daha dikkatlı olursanız seviniriz !
bu konu sw yi kötüleme değil forum hakkında eleştirimdir ban atmassanız sevinirim
bu konu sw yi kötüleme değil forum hakkında eleştirimdir ban atmassanız sevinirim
Turkmmo.com da, elbetteki turkmmo kendi serverının reklamını yapacaktır.
Bu siteyle ilgisi olmayan pvp server sahipleri herhangi bir karşılık vermeden gelip burda konu açıp tanıtım yapıyorsa elbette turkmmo.com olarak kendi serverımızın reklamını bizde çeşitli yöntemlerle yapacağız. Reklam görmek istemiyorum diyorsanız vip üyelik alabilirsiniz. Fakat yeni açılan serverımızın duyurusunu bir süre daha böyle yapacağız
Bu siteyle ilgisi olmayan pvp server sahipleri herhangi bir karşılık vermeden gelip burda konu açıp tanıtım yapıyorsa elbette turkmmo.com olarak kendi serverımızın reklamını bizde çeşitli yöntemlerle yapacağız. Reklam görmek istemiyorum diyorsanız vip üyelik alabilirsiniz. Fakat yeni açılan serverımızın duyurusunu bir süre daha böyle yapacağız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...