HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin taşı felaketinin üzerinden uzun zaman geçmişti.
Ejder Tanrının yardımına güvenen maceracılar nesillerdir bu yolda savaşmış fakat Kadim Diyar'a huzuru getirememişlerdi.
Ama kaderin çizgisi değişiyordu.
1. asırda müjdelenen birisi vardı. Metin taşlarının sonunu getirecek birisi.
Doğumunun üzerinden 22 sene geçtikten sonra ortaya çıkacak ve kötülüğün kaynağını yokedecekdi.
Varis hiçbir yönden diğer maceracılara benzemeyecekti. Omzunda son yazgıyı taşıyordu.
22.Asırda bilge Uriel Ejder Tanrıdan bir emir aldı. "Varis" bulunacaktı.
Uriel bu iş için çok büyük bir sistem kurmuştu. Kadim Diyar'daki tüm yaradılmışların enerjilerini topluyordu.
Çünkü efsaneye göre varis tüm bu yaradılmışlardan birer iz taşıyordu. Uriel bu enerjileri diğer maceracılardan yardım alarak başarmışdı.
Yabani köpekler kesildi önce,sonra kurtlar,ayılar,vahşiler,orklar,iblisler,lanetliler,tilkiler,gök askerleri.
Bir maceracının kendini kanıtlaması için gereken her yaradılmışdan enerji alındı.
Ama birşeyler değişiyordu. Varis gelmeden önce değişim başlamıştı.
Uriel'e göre varisin gelmesi için gereken bir nokta daha vardı. Bir ejder kalbi...
Tapınaktaki unağa koyulacak. Her bir yaradılmışın enerjisi bu kalbe can verecek ve "varis" yeryüzüne gönderilecekti.
Ama bir sorun vardı. Herşeyin böyle olmasına sebep olan sorunla aynı..
Ölüm Diyar'ının sürgününden sonra kalan tek ejderha "Ejder Tanrının" kendisiydi.
Ama Ejder Tanrı varis için ölmek istemiyordu. Bir çok maceracı Ejder Tanrının ölümü gerçekleşirse metin taşlarının yokedilmesinin imkansız olacağını düşünüyordu.
Ama Uriele göre gerçek bundan daha farklıydı. Ejder Tanrının ölümü varisi canlandıracaktı. Ve 23 nesilin gücü birleşecekti.
Bu da metin taşlarının ebediyen yok olması demekti. Uriel bunu Ejder Tanrıya sundu.
Ve değişmez yazgıya bir sayyfa daha eklendi.
Ejder Tanrının ihaneti...
İhanetin ardından anlamsız bir diyarda kalan maceracılar kendilerine yeni yollar aradı. Ama hepsi artık tek bir amaca hizmet ediyordu."Gerçek neydi?"
İşte maceracı seni buraya getiren soru da buydu. Kadim yazgının son metinlerindesin. Ve "Son Metin"in kesileceği kuşaktasın.
Serverimize iyi niyetli Metin2cileri beklerim. Dostça bir server olması dileğiyle.