- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SIKCA SORULAN SORULAR
4x Hilesi
Nasil Etcem Ben Bunu Haci?
-Hacki Metin2′yi Kurdugunuz Klasordeki PACK Dosyasinin Icine Atip Oyuna Giriorsunuz.
bIro Dedigini Yabdm. Nasi Calstrcmmm ?
-Senin Bisi Yapmana Gerek Yok Gardasim Biri Ile Ws Attiginda Farkli Anlican Zatii
haCI SarmadI bEni buuuuuu nAsi duzelckkkk :S
-Haci nEttn Yaaaaaaaaaaaaa nesee Bizde HerseIn bi CozUmU Varr ^^
Sana werdim doSyalari PackA atmdn Once yDkldn ya o ydkldn dOsyalari pack klasornn icne at duzelr
Hack Aktif Olacaktir.
NOT: Dosyalari Pack Klasörünün İçine Atmadan Önce PC.eix-PC.epk dosyalarini Yedekleyiniz.
NOT:Hack Savaşçı-SamanlarDa Sorunsuz Çalışır.
NinJa-Suralar Hackı Kullanabilmek İçin Önce Charınıza Giriş Yapın, Ardından Savaşçı Bir Karaktere Girip vs. Atın. Ardından Oyunu Kapatıp, PC ye Reset Atın.
Hack Aktif Olacaktır
____________LİNK______________
:ka19::ka19::ka19:
kesnlkle alıntı deildr....
HiLe KeSin ÇaLıŞıRRR
+RePP esrqmyn vrmsnz cnnz saolsun ...
buqünlük bu kdr......
SayqıLaRıMLa.___
:l04: :l04: :l04:

4x Hilesi
Nasil Etcem Ben Bunu Haci?
-Hacki Metin2′yi Kurdugunuz Klasordeki PACK Dosyasinin Icine Atip Oyuna Giriorsunuz.
bIro Dedigini Yabdm. Nasi Calstrcmmm ?
-Senin Bisi Yapmana Gerek Yok Gardasim Biri Ile Ws Attiginda Farkli Anlican Zatii
haCI SarmadI bEni buuuuuu nAsi duzelckkkk :S
-Haci nEttn Yaaaaaaaaaaaaa nesee Bizde HerseIn bi CozUmU Varr ^^
Sana werdim doSyalari PackA atmdn Once yDkldn ya o ydkldn dOsyalari pack klasornn icne at duzelr
Hack Aktif Olacaktir.
NOT: Dosyalari Pack Klasörünün İçine Atmadan Önce PC.eix-PC.epk dosyalarini Yedekleyiniz.
NOT:Hack Savaşçı-SamanlarDa Sorunsuz Çalışır.
NinJa-Suralar Hackı Kullanabilmek İçin Önce Charınıza Giriş Yapın, Ardından Savaşçı Bir Karaktere Girip vs. Atın. Ardından Oyunu Kapatıp, PC ye Reset Atın.
Hack Aktif Olacaktır
____________LİNK______________
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
:ka19::ka19::ka19:
kesnlkle alıntı deildr....
HiLe KeSin ÇaLıŞıRRR
+RePP esrqmyn vrmsnz cnnz saolsun ...
buqünlük bu kdr......
SayqıLaRıMLa.___

:l04: :l04: :l04:

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...