HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
CC alımı için hesap açmak isteyen arkadaşlara bu yolu açıklayacağım.
Öncelikle
Daha sonra home diyip Purchase in-game Credits'e (Eğer her şeyim eksiksiz ancak Purchase in-game Credits bende çıkmıyor diyorsanız aders bilgilerinizle ufak bi oynama yapın tek harf bile değiştirseniz ya da virgül bile koysanız yeni bilgileri kaydettiğiniz zaman Purchase in-game Credits çıkacaktır) tıklayın 6 gün içinde size onay ya da red maili gelecektir onay (ilk istemim reddedilmişti daha sonra maille sordum neden reddedildi diye adamlar adres bilgilerinizi eksiksiz yazın tekrar deneyin dedi bende her şeyi tam yazdım ve onay mailini aldım) maili gelirse Purchase in-game Credits ve register a new payment method diyin orası sizi clickandbuy.com sitesine yönlendirecek
Artık bu site üzerinden devam edeceğiz buradaki formlari dolduracağız gerekli yerleri eksiksiz doldurun continue diyin oradan ödeme seçeneginizi secin kredi kartı ya da banka hesabı seçeneklerinden birini seçersiniz telefon olayını sallayın buradaki formda da tüm bilgilerinizi girin tekrardan devam deyin daha sonra sizden bi telefon numarası isteyecekler ve buraya sms ile 6 haneli bir pin kodu yollayacaklar bu pin kodunu aldığınızda telefon numarasını verdikten sonra çıkacak yere yazın ve confirmleyin hesabınız oluşmuş olacak bu pin kodu bende yaklaşık 4 saat sonra geldi bu aşamada bıraktıgınızda pin kodu bölümünden başlıyorsunuz
Daha sonra tekrardan
NOT:En çok cc skill reset olayında kullanılmaktadır Return orb almak zorundayız skill resetleyebilmek için burada dikkat edilmesi gereken şey 1 return orb size 1 point getirmez, silmek istediğiniz skille kac puan vermişseniz 1 return orbla o kadar puan alırsınız yani siz 5 tane xxx skilline 5 tane de yyyy skiline toplamda 10 puan vermişseniz 2 return orb sizin işinizi görecektir 2 return orbla 10 puan birden resetleyeceksiniz
Öncelikle
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine girip log in olun daha sonra edit account details diyip ne kadar yer varsa tel numaranıza kadar dogu bi şekilde ve başına +90 koyarak yazın unutmayın tüm bilgileriniz doğru ve eksiksiz olsun adamlar ikametgah araştırması gibi bişi yapıyorlar Daha sonra home diyip Purchase in-game Credits'e (Eğer her şeyim eksiksiz ancak Purchase in-game Credits bende çıkmıyor diyorsanız aders bilgilerinizle ufak bi oynama yapın tek harf bile değiştirseniz ya da virgül bile koysanız yeni bilgileri kaydettiğiniz zaman Purchase in-game Credits çıkacaktır) tıklayın 6 gün içinde size onay ya da red maili gelecektir onay (ilk istemim reddedilmişti daha sonra maille sordum neden reddedildi diye adamlar adres bilgilerinizi eksiksiz yazın tekrar deneyin dedi bende her şeyi tam yazdım ve onay mailini aldım) maili gelirse Purchase in-game Credits ve register a new payment method diyin orası sizi clickandbuy.com sitesine yönlendirecek
Artık bu site üzerinden devam edeceğiz buradaki formlari dolduracağız gerekli yerleri eksiksiz doldurun continue diyin oradan ödeme seçeneginizi secin kredi kartı ya da banka hesabı seçeneklerinden birini seçersiniz telefon olayını sallayın buradaki formda da tüm bilgilerinizi girin tekrardan devam deyin daha sonra sizden bi telefon numarası isteyecekler ve buraya sms ile 6 haneli bir pin kodu yollayacaklar bu pin kodunu aldığınızda telefon numarasını verdikten sonra çıkacak yere yazın ve confirmleyin hesabınız oluşmuş olacak bu pin kodu bende yaklaşık 4 saat sonra geldi bu aşamada bıraktıgınızda pin kodu bölümünden başlıyorsunuz
Daha sonra tekrardan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine login olun ve Purchase in-game Credits'e tıkayın daha sonra clickandbuy secenegini secip devam edin hemen size kac cc istediğiniz sorusunu soracak ve yanında da ücreti yazacak istediginizi secip devam edebilirsiniz seçiminiz sonucu 1-2 dk içinde cc ler oyundaki hesabınıza yüklenecektir 'B' tuşuna basarak hesabınızdaki cc miktarını görebilirsiniz.NOT:En çok cc skill reset olayında kullanılmaktadır Return orb almak zorundayız skill resetleyebilmek için burada dikkat edilmesi gereken şey 1 return orb size 1 point getirmez, silmek istediğiniz skille kac puan vermişseniz 1 return orbla o kadar puan alırsınız yani siz 5 tane xxx skilline 5 tane de yyyy skiline toplamda 10 puan vermişseniz 2 return orb sizin işinizi görecektir 2 return orbla 10 puan birden resetleyeceksiniz