HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
A Crisis
Görevi Veren : <Hunter> Gidiom
Özet
1 Eyes of the Sea dan 35 tane al
2 Ellore'nin avcı Gidiomu'na dön.
Tanımlama
Bu, bir acil durumdur! O, bir gulyabaninin zehrinden dolayı zayıf oldu. Onu uyandırması için malzemeleri ara, ben, onu kurtarırken. Benim tecrübe birçok yılımda, denizin bir gözü, gulyabaninin zehri için özel bir çaredir. Biz, denizin otuz-beş gözüne ihtiyaç duyarız. Taze olanlar, daha etkilidir, bundan dolayı Evor'da Duriven jetonlarında senin arayan becerini kullanır. " "
Görev
Biz, bir telaştayız! Hemen bana denizin otuz-beş gözünü getir! Sen, Evor'da Duriven jetonlarını yok etmekten sonra senin arayan becerini kullanırken onları alabilirsin
İstenilen
Eyes of the Sea (35)
Ödül
Altın : 46160
Exp : 959900
Item : BBQ Spider (5)
Görevi Veren : <Hunter> Gidiom
Özet
1 Eyes of the Sea dan 35 tane al
2 Ellore'nin avcı Gidiomu'na dön.
Tanımlama
Bu, bir acil durumdur! O, bir gulyabaninin zehrinden dolayı zayıf oldu. Onu uyandırması için malzemeleri ara, ben, onu kurtarırken. Benim tecrübe birçok yılımda, denizin bir gözü, gulyabaninin zehri için özel bir çaredir. Biz, denizin otuz-beş gözüne ihtiyaç duyarız. Taze olanlar, daha etkilidir, bundan dolayı Evor'da Duriven jetonlarında senin arayan becerini kullanır. " "
Görev
Biz, bir telaştayız! Hemen bana denizin otuz-beş gözünü getir! Sen, Evor'da Duriven jetonlarını yok etmekten sonra senin arayan becerini kullanırken onları alabilirsin
İstenilen
Eyes of the Sea (35)
Ödül
Altın : 46160
Exp : 959900
Item : BBQ Spider (5)