xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Wounded Vanguard - lvl 9

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 505

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kısa
1. İki küçük yaşam iksirini al.
2. Golundo'nun daha büyük Brusotosu'na dön.

Tanımlama
Benim, azami gizlilikle bakman için sana ihtiyaç duyduğum acil bir mesele vardır. Biz, buz geçit törenine hazırlık yapıyoruz, bizim köyümüzde önemli bir festival. Biz, yolu açmaya ihtiyaç duyarız, malzemeleri hazırlarız, öncü kuvvetlerin her zaman, onu tuttuğu vb.. Ama müthiş bu yıl bir şey, onlara oldu. Onlar, siyah bebek giysisini yenerek bir karga kozasını almayı denedi, ama süreçte, genç Direwolves tarafından ısırıldı, ve onların çoğu, öldü. Onlar, köye onu arkada yapmayı idare etti, ama onların ikisi, kritik haldedir. Onlar, yardıma hızla ihtiyaç duyar. Her ne senin beni iki küçük yaşam iksirine almak, yapabildiğin yolların olduğunu kullanabilirsin. O olmadan, biz, onları kaybedebiliriz. " "

Görev
Yaşam iksiri, yolcular için gerekli bir madde değil midir? Bundan dolayı sen, onu almanın nasıl olduğunu bilmelisin. Acele ettir, ve beni iki küçük yaşam iksirine al!

İstenilen
Get: Small Life Potion

Ödül
Gold: 120
Exp: 1050

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri