mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Withered Le Sidul - lvl 46

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 491

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kısa
1. Lamia'nın zehrinin on beş küçük şişesini al.
2. Ellore'nin eczacı Amundu'na git.

Tanımlama
Shinewood, hatta en küçük anormalliğin, fark edildiği bu kadar huzurlu yerdir. Yeni bir dal, bir yolcu ondan sonra büyümenin, ağaç ucunda Ellore'den kuzeyde kaldığına başladı. Bu, köyün merkezinde olan Le Sidul'u yapıyor, az miktar ile az soldurur. Şans eseri, eczacı Amund bitkilerin hakkında tamamen bilgili, Le Sidul kapsıyor. O, kendisi için yeniden Le Sidul'u enerjiyle dolu yapacak olan ilacı yaratıyor, ama ben, ona onun, sorduğu malzemeleri vermeyi unuttum. Ben, üzgünüm, ama lütfen benim için onları teslim ederim. Köyden eczacı Amund'a Lamia'nın zehrinin on beş küçük şişesini kuzeyde al. Ellore'den onları almak için fıskiye Lamias'ta senin arayan becerini batıda kullan. " "

Görev
Köyden eczacı Amund'a Lamia'nın zehrinin on beş vilesini kuzeyde teslim et. Onu alması için çeşitli yollar vardır. Onların biri, Ellore'den batı olan fıskiye Lamias'ta senin arayan becerini kullanmaktır.

İstenilen
Get: Lamia's Venom (15)

Ödül
Gold: 24580
Exp: 349320
Item: Griffin Soup (2)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri