mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Wilnar - lvl 33

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 521

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kısa
1. Kan sunağında Wilnar'dan Wilnar'ın kalbini al.
2. Deribelle'de Aratama'ya Wilnar'ın kalbini al.

Tanımlama
Gözcüler tarafından yollanan raporlar, o Wilnar'ı akla getirir, bir vampir, yapacak, vampir kuvvetlerini topluyor. Ben, bir an önce Kiriscent'ten onu sadece onun araştırmasına göre duydum, ölü kraliçesi, bir vampir olabilirdi. İyi, biz hala, gerçeği bilmeyiz ve, nedir, bana önemli, ölü kraliçesi değildir, ama bizim ilerimizde acil kriz. Bekçiler, henüz tam olarak hazır değildir. Şimdi olduğu gibi, Deribelle, ciddi tehlikededir. Ama bizim ellerimizde oturmak, ve rahatsız etmemiz, hiçbir şeye yapmayacak. Biz, savaşçılardan yardımın, seni beğendiğine ihtiyaç duyarız. Senin işin, kan sunağında Wilnar'ı yok etmektir, ve Deribelle'den daha büyük Aratama'ya Wilnar'ın kalbini güneydoğu almak. Vampirler, kendilerini diriltir, bundan dolayı kolayca onları öldürmek için serttir, ama Aratama, tamamen öyle düzenli Wilnar'ın, diriltemeyecek olduğu onları öldürmenin nasıl olduğunu bilmek için emindir. Git, senin işini yap. Ben, sana iyi şansı dilerim. Elementals'ın gücünde gerçek bir savaşçının cesaretini kazanmak için güven! " "

Görev
Senin işin, kan sunağında Wilnar'ı yok etmektir, ve Deribelle'den daha büyük Aratama'ya Wilnar'ın kalbini güneydoğu almak. İyi şans. Elementals'ın gücünde gerçek bir savaşçının cesaretini kazanmak için güven!

İstenilen
Get: Wilnar's Heart (1)
Kill: Wilnar ()
Drop: Wilnar's Heart (1)

Ödül
Gold: 6040
Exp: 51720
Item: Stew of Flame Defense (3)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri