mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Worst Divinatory Sign - lvl 10

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 559

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kısa
1. Ariel'de on iki genç Direwolves'i yen.
2. Laflesia'da Redialuna'ya dön.

Tanımlama
Sen, benim hikayemi dinler miydin? Ben, bu sabah geleceği okumayı denedim. Ve ne olduğunu tahmin et? Ben, benim yaşamımda en kötü alametlerin gören olanına son verdim. Ben o zamandan beri, öyle üzgün oldum, ve daha kötü oluyor. Alametler, neyi dedi? Sen, Laflesia'nın kuzey parçasının, genç Direwolves tarafından dadanıldığını bilirsin, doğru? Alametler, onların, benim lonca müşterilerimi yaralayabildiğini dedi. Sen, benim, onun hakkında nasıl hissettiğimi hayal edebilirsin. Gerçekten öyle müthiştir. Genellikle, yine de, problemlerin bu türlerine cevap, hayli basittir. Oradan dışarı canavarları sür, ve kötü şeyler, olmayacak. Sen, düşünmez misin? Bundan dolayı ben, Ariel'de on iki genç Direwolves'i yenmen için sana ihtiyaç duyarım. Ben, bir anda bu kötüyü hissetmedim. Ben, bu alametlerin, nereden geldiğini bilmem, ama eğer sen, Direwolves'i yenmekte başarırsan, bu kötü alametler, herhangi birisine zarar vermeyecek. Elementals'ın koruması, senle olabilir mi. " "

Görev
Lütfen Ariel'de on iki genç Direwolves'i yen. Elementals'ın koruması her zaman, senle olabilir mi.

İstenilen
Kill: Young Direwolf (12)

Ödül
Gold: 200
Exp: 1800
Item: Reinforcement Potion (1)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri