M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

ArDaMT2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adamreis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 174

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

adamreis

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
53
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ÖNCELİKLE CÜMLETEN S.A SEVGİLİ CNM ARKADAŞLARIM SİZLERE YENİ AÇILAN PVP'MİZ ARDA MT2'Yİ GENİŞ BİR ŞEKİLDE ANLATMAK İSTEDİM..!

BEN OYUNDAN [TL]admin

Sitemiz: http://www.ardamt2.arzuhosting.com/
ARDAM MT2

*ZOR SERVER

* ARKADAŞLAR VPS SEVERİMİZ 21 ARALIK 2010 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 22:05'DA AÇILMIŞTIR.

* AZRAİL KATI - BUZ ZİNDANİ 1.KAT - BUZ ZİNDANİ 2.KAT - VB. GİBİ YERLER AÇIKTIR .. ! [ ATMA SORUNU YOKTUR ]

* LEVEL SINIRIMIZ 127 OLMAKLA BERABER DROPLARIMIZ 1000 'DİR ...[ İLK 1.2.3.YE 127 'YE 103 LV SİLAH VERİLCEKTİR ]

* 1 SAATTE RAHAT 86 OLABİLİRSİNİZ..

* 5.EFSUN VARDİR.

* OYUNDA HERŞEY VARDIR [ IŞINYICI OLSUN - P NPC OLSUN VB. ]

* OYUNDA BİR ÇOK YENİLİKLER VE BOSS EVENTLERİ OLMAKTADIR..[ HER GÜN BOSS EVENTİ - METİN EVENTİ – 12.00 ve18.00 ] HERGÜN OLACAKTIR...

* GM'LERİMİZ İLGİLİDİR İLGİLİDİR DERKEN - [ ASLA ~ LEVEL - İTEM - YANG VB. ] KONUDA YARDIM ETMEZ AMA TEKNİK PROBLEMLERLE İLGİNELİRLER..

* YENİ AÇILAN VPS'MİZİN EN BÜYÜK AMACI DİĞER VPS,PVP,HAMACHİ SV'LERİNE ÖRNEK OLMASIDIR..

* HERKEZI BEKLIYORUZ..[ OYUN 80 VE ÜSTÜNDE TADI ÇIKAR TAVSİYE ] 1 SAATTE 300 M PARA VE + 86 LEVEL OLABİLİRSİNİZ..

* OYUNUMUZ ŞUAN ACIKTIR KOLAYLASCAK 65 SİLAHLARİ [ MUHO VB. ] + 61 KALKAN VE 61 ZIRHLARI EKLENECEK.. [ SIZ SADECE LEVEL ALIN YETER :] ]

* OYUNUMUZDA ŞEBNEM BULUNMAKTADIR ..

* SAYGILARIMLA [MOD]KraL

FaceBooK Sayfamız :
HTML-Kodu:

http://www.facebook.com/pages/ArdaMt...65220710188756

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri