Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[BILARDO] Bilardo turnuvası başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [ORmanC-ı-*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 321

[ORmanC-ı-*

Level 10
TM Üye
Üye
Konular
1,288
Reaksiyon Skoru
301
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
205
MmoLira
-159
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kayseri Bilardo İl Temsilcisi Mehmet Bahçeci, yaptığı konuşmada, geçen yıl ilkini gerçekleştirdikleri ve geleneksel hale getirmeyi planladıkları turnuvanın ikincisinin Paşa Bilardo Spor Kulübü'nde başladığını bildirdi.

Turnuvaya 15 ilden 48 profesyonel sporcunun katıldığını belirten Bahçeci, ''3 gün sürecek turnuva sonunda birinci olana 2 bin TL, ikinci olana bin 500 TL, üçüncü olana da bin TL ile ıstaka hediye edilecek'' dedi.

Bahçeci, turnuvanın internet adresinden canlı izlenebileceğini söyledi.

Profesyonel bilardocu Remzi Yurt ise 4 kez Türkiye ikincisi, bir kez İstanbul şampiyonu ve bir kez de dünya 6'ncısı olduğunu ifade ederek, ''Uzun bir aradan sonra bilardoya tekrar başladım ve iyi idmanla hazırlanarak buraya geldim. Burada Türkiye'nin en seçkin bilardocularını gördüm'' dedi.

Türkiye Erciyes Masterler 3 Bant Bilardo Turnuvası'nın geçen yılki şampiyonu Can Çapak da, çok kaliteli oyuncuların bulunduğu turnuvanın çekişmeli geçeceğini söyledi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri