- Katılım
- 10 May 2009
- Konular
- 2,134
- Mesajlar
- 3,219
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ATI, her ay güncelleyerek yılda 12 sürüm çıkarttığı Catalyst sürücü paketini bu sefer özel bir sürümle güncelledi ve v5.13'ü çıkardı. Gelecek senenin ilk sürümüyse 6.1 olacak.
Catalyst v5.13'ün özelliği, Radeon X1000 serisi grafik işlemcileri için AVIVO işlevlerinin tam olarak aktifleştirilmesi ve donanım destekli H.264 çözülmesi olanağının sağlanması. Bunun için gerekli decoder uygulaması Cyberlink firması tarafından sağlanacak ama uygulama hala kullanıma sunulmuş değil. Dolayısıyla Catalyst 5.13 bizce biraz gecikmiş ve Aralık ayının bu son günlerine aceleyle yetiştirilmesi anlamsız bir ürün.
Catalyst v5.13 sürücü paketini download etmek için ATI'nin ana sitesine uğramanız gerekiyor, çünkü ATI'nin web sitesi artık sürücü dosyalarını direkt olarak linklememize olanak tanımıyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:



