berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Hero (Kahramanlik) Sistemi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 725
Aionda, siradisi oyuncular kahramanlik etiketini kazanirlar. Tabiki bu sistem hala gelisim asamasinda, Kyoung Won Choi bu konu hakkinda calistiklarini dogruluyor. Hero olmak tabikide cok uzun caba gerektircektir.

Herolar aynen insan gibiler, oyuncu kontrollu "Boss" canavarlar gibiler ve normal oyuncular tarafindan yenilmeleri cok zor.

Oynaniş;

Herolarin farkli levelleri vardir, Kazandiklari Abyss puanlarina gore cok guclu skiller(buyu) levellerine gore acabilirler. Herolar bu skilleri kullanarak 1 den fazla kisile savasabilirler.

Kısıtlamalar;

Bu skillerin bazi kısıtlamaları vardir.Kısıtlamaların geçerli olduğu alanlarda, herolar normal oyunculara donusurler. O alanlaki insanlar hero geldigi uyarila anlar. O zaman herolar kendi guildlerinden yardim istemelidirler.

Oduller ve Avantajlar;

Diğer taraftan herolari yenen oyuncular buyuk PVP odulleri alacaklardir, Tıpkı Party Canavarlarini ya da Raid Canavalarini yenmek gibi -- Hero nun herolugunu kaybetmesi onemli degil
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst