- Konular
- 376
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 9h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 340
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 216
- MmoLira
- 310
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
PcKolik Fan Clup
Arkadaşlar biliyorumki aramızda bilgisayar delisi olmayan yok
?Bende onun için bu fan clupu kurmaya karar verdim...
Bu fan clupta inşallah iyi zaman geçiririz....
TÜBİTAK`tan Kuantum Kripto Sistem Geliştirmeleri
TÜBİTAK`tan Kuantum Kripto Sistem Geliştirmeleri
Kırılamayan şifreler sistemi kuantum kriptoloji sistemlerine el attı
Daha öncede NATO`nun isteği üzerine defalarca kripto cihazı geliştiren, aynı zaman da ülkemizde de ilk kriptolu cep telefonu ‘nu üreten TÜBİTAK uzman ‘ları, son olarak yine büyük bir işe imza atmaya hazırlanıyorlar.
TÜBİTAK olarak yeni hedef belirledikleri ve bunun da kuantum kripto sistemleri alanında yeni uzmanlıklar oluşturup, geliştirecek düzeyde önemli ve büyük bir çalışma olacağı belirtildi. Baştan başa güncel hesaplama özelliklerine destek olan ve sıfırdan kripto algoritmaları yazma imkanı sağlayan kuantum bilgisayarlar ‘a yönelik araştırmalar yapılacak.
TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği …
Skype ve Facebook İşbirliği
Skype ve Facebook İşbirliği
Ünlü sohbet programı Skype yeni çıkardığı sürümde Facebook ile işbirliği yaptı.
Bir süredir hakkında tahminlerde bulunulan, sosyal ağlar ‘la uyumlu olacak denilen Skype 5 beta sürümü piyasaya sunuldu.
Çok konuşulan bu yeni sürümde peki ne gibi özellikler eklenilmiş?
Yüksek kullanıcı kitlesine sahip olan sesli ve görüntülü sohbet programı Skype, bir süredir sosyal ağlarla uyumlu olarak çalışacak yeni sürüm üzerine çalışmalar yapıyordu.
Beklenilen bu sürüm en sonunda beta olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu.
Skype`tan yapılan basın açıklamasına göre yeni sürümde bundan böyle, ünlü sosyal paylaşım ağı Facebook ile birlikte ortak bir çalışma da bulunuyor.
Bu çalışmalardan biri, …
Arkadaşlar bu konu altına "KATILMAK İSTİYORUM" yazarak fanclup'umuza katılmış olursunuz...
Kurucu => orman1
Üyeler =>