mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

36 lvlim nerde kasilabİlİrİm yardim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihan0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 521

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar lvlım 36 itemlerim +8 baltalı +7 ölümcül +7 demir kask +7 beşgen kalkan +7 gümüş bilezik +7 abonoz küpe +4 altın ayakkabı statüm hp 40 str 77 itemleri takınca str 87 toplam can 3.6 k itemleri takınca 4.7 k atak 355 408 itemleri takınca 370 423 skiller güçlü beden m1 ruh vuruşu 15 de güçlü beden açınca 396 defans oluyo açmayınca sade olarak 276 bu özelliklerimle en iyi nerde kasabilirim ve özelliklere bakın buna göre nerde rahat rahat kasarım yani benim istediğim şu hem keserken zorlanmıycam hemde iyi exp vericek buna göre yorumlarınızı bekliyorum söylediğiniz yerlerde kasmayı denicem eğer keserken zorlanmassam ve iyi kasıyosa + repinizi vericem yorum alabilirmiyim???

Son düzenleme:
LÜtfen ŞÖyle gİt vadİde kas gİt soda kas gİt ÇÖlde kas demeyİn ayrintili sÖyleyİn Örneyİn sİyah orklarda kasilabİlİrİm vadİde sİyah orklar yazin ona gÖre denİycem ve repİnİzİ verİcem

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri