Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PROGRAMSIZ CiFT CLiENT ACMA !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mysterio22x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

tamamda adamim bunu tehdit etmekle degil güzel dillede söyliyebilirsin. Bi tarihlere bak ondan sonra yaz ! Zamaninda baska bir Mod'dan özür dilemisdik. Neden güncel tutuyorsun bu Olayi anlamis degilim. Saygi görmek istiyorsan saygili sekilde yazacaksin, Modsun diye istedigin sekilde yazamazsin burdaki Üyelere! Forumun Kurallari senin icinde gecerlidir!

Neyse özür dilerim o an tersime geldi kusra bakma.Ama emin ol istediğimi söylememin Mod olmamla alakası yok.Saygıdan söz ediyosun ama burda post kasarak yetkilileri uğraştıran malesef sensin.Güncel tutmaya gelince,genel bi forum temizliği yaptım ve en çok uğraştıran konu nerdeyse bu sayılır.O yüzden verdiğim tepkiye anlayış göster .

Tamam kardes sorun degil

arkadaşlar bendede karahan vardı bilgisayar formatlandı karahandı gittti anlayacagınız bende yeniden yükledim ana baktım 2 server var he bide degişik açılmıo üyeligim bende geldim internetten üyelik yaptım yeni şimdi 2 gün oldu oynuyom 21 lwlim ama serverleri kim yaptı böyle koskoca 97 lwlik çar gitti yanarımda çarıma yanarım be abi X(

Teşekkürler fakat Adamlar Bunuda Düşünmüş Artık Buda Olmuyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri