HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni bulguğum bir hileyi sizinle paylaşmak istiyorum
bu wolfteam hilesi dunyaca kullanılan bır hıle
bu hıle bır tur bot yanı sadece yurumeyı sız yapıyorsunuz ama ates etme we
nısan almayı kendı yapıyor ıcerısınde ınventory hack war yani istediginiz silahi envantere eklıyor boyle bır hıle bedava olmaz dıye dusundum arastırdım buldum bu turkıye yetkılı satıcısını buldum ama bu msnden alınan ların ıcınde almaya karar werdıgınızde eger turkıyede her 20. kısıye bedava verılıyor sıze tavsıyem hıc bedava yı bklemeyın dırek parayla alın ben aldım her turlu hack war ıcınde ben dırek 1 haftada yuzbsı oldum (cıf gumus) 100 bın daha kastıgım zaman gunes olcak galıba ıyı oyunlar vıdeo yuda koymaya calısacagm
+++++++ rep bklıorm lutfen degerlendırın en azından admınler
se4nh4xuberturkey@hotmail.com
msn budur sızde alın kullanın her turlu hack war ortalama 32 tane hack war ıcınde vıdeoda koyulacaktır msn yenıden yazıyorum
admınler +++++++++++++++rep
http://www.izlesene.com/video/uber-h...lfteam/2368065
bu videoyu alan baska bırınden buldum ama calıstıgının kanıtıdır +++rep
emege saygı +++++++rep
bu wolfteam hilesi dunyaca kullanılan bır hıle
bu hıle bır tur bot yanı sadece yurumeyı sız yapıyorsunuz ama ates etme we
nısan almayı kendı yapıyor ıcerısınde ınventory hack war yani istediginiz silahi envantere eklıyor boyle bır hıle bedava olmaz dıye dusundum arastırdım buldum bu turkıye yetkılı satıcısını buldum ama bu msnden alınan ların ıcınde almaya karar werdıgınızde eger turkıyede her 20. kısıye bedava verılıyor sıze tavsıyem hıc bedava yı bklemeyın dırek parayla alın ben aldım her turlu hack war ıcınde ben dırek 1 haftada yuzbsı oldum (cıf gumus) 100 bın daha kastıgım zaman gunes olcak galıba ıyı oyunlar vıdeo yuda koymaya calısacagm
+++++++ rep bklıorm lutfen degerlendırın en azından admınler
msn budur sızde alın kullanın her turlu hack war ortalama 32 tane hack war ıcınde vıdeoda koyulacaktır msn yenıden yazıyorum
admınler +++++++++++++++rep
http://www.izlesene.com/video/uber-h...lfteam/2368065
bu videoyu alan baska bırınden buldum ama calıstıgının kanıtıdır +++rep
emege saygı +++++++rep